| Ilovedinero a întrebat:

Bună. Sper ca am nimerit categoria.Deci ma simt atat de prost pentru ce am făcut dar efectiv nu ma puteam controla.
Deci eu încă de când au început sa îmi iasă formele prin pantalonii roz cu Minie Mouse am dezvoltat o greata și o scârbă fata de bărbații de 25-30-40 de ani care se dau la fete sub 18 ani.Pur și simplu nu ii suport.Chestia este ca ieri seara am ieșit la terasa cu verișoara mea de 14 ani.Stateam la masa, vorbeam etc etc și tot cu ochii în telefon.Am intrebat-o la un moment dat ce tot face și a zis ca i-a scris un " baiat" și am zis ca " cum îl cheamă " și nu voia sa îmi zică nimic și i-am luat telefonul din mana și ma uitasem prin conversația ci tipul respectiv și avea 28 de ani și ii tot zicea " iubi" " pisi" etc etc.In momentul ala i-am șters toți băieții peste 16 ani din lista de prieteni și l-am blocat pe acel tip pe toate rețelele de socializare și i-am spus verișoarei mele ca dacă o mai prind ca vorbește cu băieți mai mari cu 3 ani decât ea o spun părinților.Pur și simplu vedeam negru în fata ochilor.O înțeleg și pe vara-mea ca este adolescenta și vrea și ea iubit da nu suport sa vad fete cu iubiți care le-ar putea fi tați. Poate și ea sa își găsească unu de 15-16 ani dacă chiar vrea.Voi ce părere aveți despre cum am reacționat? Ma macină faptul ca nu cred ca a fost ok sa o cert în halu asta da efectiv nu na puteam abtine

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da nu suport sa vad... dar nu mă puteam abține... Și ce ai rezolvat? Pleacă de lângă tine și o ia de la început.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

În general, persoanele de 28+, cauta persoane pe care sa le aburească și datorita faptului că femeile de vârste apropiate nu se uita la ei.
Asa ca este mult mai ușor să își cauta " marioneta" să o manipuleze, etc.
Tu ai procedat bine,însă,aici doar verișoara ta o să știe continuarea,oricând poate să reia activitățile pe ascuns.
Problema poate sa fie în copilărie, dacă verișoara ta a avut o relație mai dificila cu tatăl care nu știu, a fost absent sau deși a fost prezent poate nu s-a implicat, persoanele de genul au tendita de a se combina cu persoane mai mari, căutând practic părintele absent, deși nu e ok.
Personal și eu am aceasta scârbă față de pedofili, este important pentru verișoara ta sa înțeleagă de ce nu este ok și ce consecințe pot urma.
Este bine ca totul sa fie doar online, absolut nimic fizic și nimic detaliat despre viata ei sau direct block asa cum este indicat.
Înțeleg că băieții de vârsta ei poate sunt copilăroși, dar mai bine iese în parc la o înghețată cu Mihăiță tot de 14, de cât cu Vasile de 28, care deja încearcă să obțină altele prin manipulare și prin faptul ca are mai multa experienta de viata.

| Violleta2022 a răspuns:

Verisoara ta ar trebui sa fie educata si supravegheata strict de mama ei, ca-i vine ei raspunzand si flirtand cu barbati de 28 de ani, care-s evident pedofili, ca altceva nu ar cauta la o fetita atat de mica.

la 14 anisori nu este recomandat sa-si ganseasca pe nimeni, ca-i o fetita mult prea mica sa se inhaiteze cu baietii mari.
Sa-si vada de copilaria ei si sa se joace cu fetitele, ca-i mult prea mica pentru baieti.

| sammie a răspuns:

Din punctul meu de vedere, ai reacționat bine. Demonstrezi că-ți pasă de verișoara ta și că ai grijă de ea. Bravo!

| Geass1 a răspuns:

E cam ușor de deblocat. E o reacție normală, mai ales că nu are ce căuta cu o fetiță de 14 ani, un asemenea ins. Însă, cred că ar trebui mai mult discutat cu verișoara ta, adică să-i explici, eventual cu cazuri concrete, de ce nu este ok și nu e în siguranță.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nici eu nu suport pedofilia dar nu cred ca ai procedat corect. Trebuia sa ii explici mult si bine cum sta treaba, apoi sa-i ceri ei sa stearga si sa blocheze.Din pacate, cred ca peste putin timp va ajunge tot in acelasi punct.Parintii nu se ocupa de ea?