| AlexiaRosu a întrebat:

Buna, sper ca nu sunt singura in situația asta, acum câteva zile m-am certat cu iubitul meu din cauza geloziei mele, ne am împăcat iar de ceva timp după ce am avut cearta asta îmi scrie foarte sec și nu știu ce sa fac deoarece dacă o sa vorbesc cu el despre asta dupa aia o sa se transforme intr-o cearta și eu vreau decât sa fiu înțeleasă de el deoarece mereu plâng din cauza lui și lui nici măcar nu-i pasa, azi am făcut 4 luni de relatie și nici măcar nu s-a bucurat, nu știu ce sa fac, il iubesc si nu pot sta fără el.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dificil, dupa ce ai dat cu batul in balta si ai facut o criza de gelozie, sa vrei sa fie ca inainte.

Pare ca se gandeste si-si caute alta, de aceea nu se bucura si nu-i mai pasa de relatia asta.

Nu stiu cati anisori ai, dar pari teribil de imatura din cauza acestui comportament, odata ce plangi de ciuda ca nu-l poti controla si manipula cum doresti tu.

Gelozia este o bola psihica grava, care distruge vietile oamenilor. Daca nu inveti sa te controlezi si sa-ti impui a intelege ca omul nu poate fii controlat si manipulat, nu vei putea avea niciodata o relatie normala si fericita, cu nimeni.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca el nu este niciodata dispus sa comunice pentru a va rezolva neintelegerile si ajungeti mereu la cearta, imi pare rau dar ar cam fi cazul sa rupi relatia.Aceasta nu e deloc una sanatoasa (nici gelozia ta nu ajuta absolut deloc) si probabil nici nu poate fi deoarece sunteti inca niste copii.Stiu ca ai impresia ca il iubesti, insa mai tarziu iti vei da seama ca a fost doar o forma de atasament puternic, in niciun caz iubire.

| careestefazafrate a răspuns:

Iubirea nu există, nu mai trăiți în basme!

| Hangedman26 a răspuns:

Nu merita efortul, ai face bine sa te desparti!
Cu drag, Andrei si Antonia