| DunkelheitBu a întrebat:

Buna!

sper sa cititi si sa ma ajutati

Peste cateva zile am un concurs cu trupa mea de dans!

Ideea e ca una din dansatoare si-a rupt piciorul si nu stiu ce sa fac pentru ca nu are sine sa danseze decat o prietena de-a mea de 12 ani.
Danseaza groaznic si are miscari foarte dezordonate, mini drepte pentru ea inseamna una in colo cealalta in alta parte, o invat sa puna mainile intr-un fel, face pasii si dupa o ia de la capat.
Ce as putea sa fac e groaznica!

Funda

Răspuns Câştigător
| AmA7780 a răspuns:

Pentru a ajunge la un dans incat sa castigati concursul, incearca si tu sa o inveti dansul macar de cateva ori pe zi, ca dupa se prinde si ea.Nu invata numai sa-i aratati miscarile, din minut in minut o ia din nou de la inceput, ajut-o sa-si maniverze miscarile.Pentru asta stai in spatele ei si de cate ori face ceva gresit o opresti si ii arati adevarata miscare, si ajut-o sa stea in pozitia perfecta (corpul, capul, picioarele, mainile)Sper ca te-am ajutat.

7 răspunsuri:
| panther2007 a răspuns:

Ai doua posibilitati
Unu petrece-ti mai mult timp cu respectiva copila in sala de dans si exerseaza mai mult cu ea, in cat ea sa prinda incredere in ea si sa atinga nivelul dorit de tine(nu uita nimeni nu se naste invatat toti invatam)
Sau doi poti sa cauti un inlocuitor, daca nu stii cum te invat eu.
O trupa de dans de obicei are prietenii care fac dans sau au prietene trupe de dans, vorbeste cu ei si poate unu din ei va dori sa danseze in trupa ta pana cand se recupereaza omul tau accidentat.
P.S m-as oferi eu drept voluntar dar m-am lasat de dans de vreo 3 ani de zile!

| Music4life a răspuns:

Cred ca mai bine ai schimba coregrafia astfel incat sa puteti dansa cu un membru in minus

| DunkelheitBu explică (pentru Music4life):

Nu merge, am lucrat coregrafia... foarte mult si.

| Music4life a răspuns (pentru DunkelheitBu):

Ganditi-va astfel incat sa mearga. Daca va puneti mintea toti sigur gassiti o solutie

| oBuburuză a răspuns:

Pai ati putea sa dansati fara aceea fata si daca nu e posibil spune-i fete-i de 12 ani sa se straduiasa o sa fie multa lume si o sa faca echipa de rusine.

| DunkelheitBu explică (pentru oBuburuză):

Asta-i si ideea, dar ea e o prietena destul de buna si nu vreau sa stric prietenia + ca nu se poate sa schimbam coregrafia, am muncit foarte mult

| oBuburuză a răspuns (pentru DunkelheitBu):

Repetati mai mult si eu am avut o trupa de dans si era o fata care nu intelegea nimic asa ca am adus-o la mine acasa si am repetat foarte mult si pana la urma i-a iesit ceva, mult noroc!