Bună.
De ce să îi fie frică de tatăl tău? . Ce poate să îi facă? Să-l închidă pe el sau părinţii lui pentru că te place? Asta-i paranoic.
Da, şii în legătură cu el. Din moment ce e mai măricel ca tine, e şi mai pervers. Băieţii zic multe, dar puţine fac sincer. Cu privire la înjurăturile pe care le primeai când ieşeai afară, nu prea e ok. Adică, nu e ok deloc. Dacă te plăcea, probabil că s-ar fi purtat cu tine ok, nu aşa. Adică, de ce pe facebook era drăguţ şi ok, şi-afară se comporta ca un tâmpit? Nu ştiu, mie mi se pare aiurea. pare încă un copil, deşi ar trebui să înceapă să se maturizeze.
Uite, ştiu cum e să-ţi placă de un băiat mult, dar nu e ultimul nici primul. Nu meriţi să fii tratată urât de un băiat drăguţ, nu? ( drăguţ la fizic, căci după ce ai zis la comportament nu prea este ). Eu una îţi zic să o laşi baltă şi să vorbeşti cu altcineva, poate o să găseşti pe cineva drăguţ care te merită şi nu se comportă cu tine ca cu orice altă fată. Dacă vrei să fii cu el, fă asta şi vezi cum e cu el. Încercarea moarte n-are, dar fii atentă să nu îl laşi să te manipuleze.
Sincer, sper că te-am ajutat!
Pa paa.