| ºPishcotº a întrebat:

Sper sa ma ajutatihappy. Am o mare dilema.Am m-ai pus o intrebare despre un baiat care imi place si nu stiu daca el ma place.In fine sa va explic.Aseara am iesit in oras cu o prietena(care sta intre noi in clasalaughing. si cu el.Bun.am mers la o cofetarie.Si am inceput sa vorbim.M.ai demult eu si colega asta i-am gasit pe telefon niste poze cu o tipa. el atunci a spus ca fratele lui i-a zis sa le pastrezehappy. Am crezut.Aseara prietena nostra l-a intrebat cine e tipa.si el cica a zis ca nu e iubita lui, ca-i place de altahappy. Dupa i-am spus ca e foarte timid(nu pot sa scot multe fraze "din gura luilaughing. si mi-a spus ca e timid doar cu anumite persoane.Si ii fac prietenei mele" Hey Gabriela.trebuie sa-mi gasesti un iubit neaparat!". Si el face" Si mie!" Si atunci face Gabriela" Poi am doi indragostiti aici." Si el nu a comentat, cum ar fi normal sa faca un baiar care nu ii place de o persoana. dupa Colega l-a intrebat de cine ii place.si el i-a zis ei: "Nu iti zic ca o cunosti(si cand a zis asta a tras cu ochiul la mine--m-am fixat la faza asta). Si-i zic : "Mie mi-a zis cineva ca iti place de o fata" si el cica" Nu, cine ti. a zis asta?". In fine. dupa mi-a zis ca duminica viitoare o sa cante o melodie cu chitara la teatru(face muzica-chitara). si i-am zis ca o sa ne ducem si noi.si face"Nu, nu ca mi-e rusine"laughing. Si i-am zis ca intr-o zi trebuie sa ne cante numai noua o melodie.si la fel mi-a zis ca ii este rusinehappy. Si cand am plecat de la cofaterie.Cand am ajuns in fata blocului.la mine i-am dat doi pupici pe obraji si s-a inrosithappy.App.inainte sa mergem la cofetarie am mers la prietena noastra acasa.si se uita la minehappy. si cand tipa a plecat din camera.nu a scos nici un cuvanthappy. si azi la scoala.eram cu o colega pe coridor. si vad ca apare si el.trece pe langa mine si nu-mi zice nimic. dar prietena mea mi-a zis ca cica s-a uitat asa frumos la mine si a zambithappy. Si in clasa. a plecat de langa mine si colega cu care fusesem in ziua anterioarahappy. si s-a pus in spate langa niste colege.si radeau.si blablabla.si profa' l-a mutat iar langa noi ca facea galagie.Si eu cum eram nervoasa si descurajata ca nu. mi spuse-se nimic, dimineata, nici nu m-am uitat la el. dar am vazut cu coada ochiului ca se uita la minesadNustiu ce sa cred. voi ce ziceti? Cum sa reactionez de acum incolo? sa-l invit in oras. duminica? sa ii spun ca-l plac(nu vreau sa cad de proasta in fata lui)? Nustiucrying.Pff.Chiar m-ati ajuta foarte mult daca va spuneti parereahappy.Fundita.si voturi.Va pup:X

Răspuns Câştigător
| Angyclon a răspuns:

Pai, nu crezi ca ar fi normal si logic, si simplu daca colega voastra va face lipeala? (cea cu care ai fost la cofetarie)

4 răspunsuri:
| ºPishcotº explică:

Fac 16 peste 2 lunilaughing

| ºPishcotº explică:

Kta91.Cred ca ai foarte mare dreptate.deasta ma-i bine l-as lasa in pace si mi-as vedea de viata in continuarelaughing. Oricum mersi multhappy

| Kta91 a răspuns:

Ai scris ceva acia nu te-ai plictisit?rolling on the floor face asa de plictiseala toti facem la fel adica radem putin de ele sau cand mergem la o petrecere sa nu mergem singuri uni zic: Las ca o gasesc paia si o iau cu mine de ce sa ma duc eu singur la petrecere...deci eu cred ca iese de plictiseala

| mada_3237 a răspuns:

Cati ani ai? ca sa-ti spun cum ar fi corect sa reactionezi:d