Deci, îți voi răspunde strict psihologic; Ești o fată foarte hipersensibilă, hiperemotivă Din păcate, el nu cred că te-a iubit niciodată. Doar și-a bătut joc de tine și te-a fraierit. El nu caută iubire, ci doar relații intime și plăceri Treaba cu părinții, este doar un pretext de care se folosește pentru a te amenința și a-ți face rău, dacă te iubea la fel de mult ca pe fata aia, se complăcea în situația de a rămâne secretă relația pana la 18 ani. Adevărul doare, treci peste. Știu, doare, ești geloasă și nu poți face nimic, decât să plângi, dar no, cu timpul vei găsi pe cineva care te merită. Succes și sănătate!
Salut! Ca de la fata fata, care a trecut prin ceva asemănător, îți spun și te încurajez sa te desparti de el. Gândește te rog cu mintea, nu cu inima. El se desparte când ceva nu i convine. Mai încolo, în viitor ce o sa faca? Genu asta de băieți nu se schimba. Te sfătuiesc sa nu îți faci prieten pe timpul scolii, deoarece nu o sa te poți concentra în doua părți, nu o sa îți iasă lucrurile bine. Te rog, crede ma, ca și eu am trecut pe aici. Cred ca băiatul asta se folosește de tine, și dacă te ar plăcea cu adevărat, ar aștepta și ți ar înțelege situația, nu ar cauta liniștire fizica la altele. Despărțirea, apoi împăcarea, apoi iarăși despărțirea, nu duc nicăieri, va învârtiți într-un cerc. Nu își are rostul. Tu te consumi și te tot gândești, și el poate acum e cu alta.
Te rog, gândește te bine, cu mintea, nu cu inima, și vezi ce e de făcut.
Diorrus întreabă: