Eu cred ca mai bine ii spui direct ca daca chiar te-a placut foarte mult inca te mai place...''daca nu intrebi raspunsul va fi intotdeauna nu!''
Asta o sa fac.Multumesc!
Eu cred ca inca te place. Fata aceea nu ar avea de ce sa te minta, consider eu. Poti vorbi cu el si sa vezi felul cum reactioneaza si sa ii zambesti des, oamenii care zambesc sunt foarte frumosi.
Vorbim foarte des, dar mai mult pe facebook.Ne zambim unul altuia cand ne intalnim, si de cele mai multe ori vorbim, mergem amandoi sa ne plimbam si alte chestii. Multumesc ca mi-ai raspuns :*.
Adică tu vrei să forțezi pe cineva să te placă? Nu e ca și cum trebuie să urmezi un plan, și gata l-ai cucerit. Cu dragostea nu te pui!
Tipului i-ai fost simpatică, te-a plăcut. Dacă tu nu știi să apreciezi ceea ce ai, îl pierzi. Orgoliul este un defect, un mare defect. Fă tot ce poți și renunță la el.
Eu consier că ar trebui să-i dai de înțeles sentimentele tale. Sunt șanse ca încă să te placă, și șanse să nu mai aibă nici un sentiment pentru tine. Dar oricum, ce riști dacă încerci?
O sa incerc.Multumesc foarte mult ca ti-ai pierdut timpul sa imi raspunzi la o intrebare ca aceasta, si ca ti-ai facut timp sa citesti. :*