Stai linistita... Nu te epila si poarta tot ce vrei tu... parul de pe picioare e ceva trecator si la un moment dat o sa cada. Si sezi calm ca sunt o groaza de oameni care au par pe maini, pe picioare si in alte zone si nu inseamna ca trebuie inaparat sa il acopere. Atat timp cat nu il vei baga in seama, crede-ma nu iti va mai parea a fi dezgustator sau urat. O zi buna.
Cand am avut 13 ani la fel ziceam si eu: parul meu de pe picioare e prea mareee, arata groaznic si e prea negru. De fapt nu era deloc asa, era doar in imaginatia mea. Cred ca la fel esti si tu... Aaam.ce sa spun, intr-un fel sunt de acord cu mama ta.Nu e bine sa te epilezi pe picioare de la o varsta frageda, deoarece parul de pe picioare iti va creste repede. Daca te-ai epila acum peste 2-3 zile deja vei simti cum iti creste si vei avea mancarimi, plus ca ti se va irita pielea... Crede-ma, ti-as sugera sa nu faci o asemenea greseala.
Gândire provincială (tuse falsă, spun, tuse). Spune-i mamei tale că odată ce o faci, vei continua, dă exemple de celelalte fete care au făcut-o, e un epilat nu o problemă a umanității. Oricum, trebuie să-ți asumi câteva riscuri. Părul va crește mai mult și mai repede. Dacă te-ai decis că îți dorești asta, spune-i mamei tale că oricum 16 e o cifră exagerată. WTF, într-un an-doi vei avea banchetul, doar nu o să te trimită așa... Sau o să-ți dea o rochie lungă. Dacă nu și nu, poartă fuste sau rochii lungi, vaporoase, cu geci de denim sau blug pe deasupra. Se poartă și ascund... ce trebuie să ascundă.
Si eu am fost in aceeasi situatie ca tine, cel mai bine e sa iti cumperi pe ascuns un big Veet de la Gilette. E foarte bun, pe mine m-au lasat parintii (am 13). Spune-i ca pe altele le lasa de la 9 si nu patesc nimic, Du-te cu ea la medic sa ii explice doctorul sau cineva specializat.
Este decizia ta ceea ce vrei sa faci, este corpul tau. Mama ta ar trebui sa te inteleaga si sa realizeze ceea ce este in jurul tau.
Poti discuta cu mama ta si sa-i spui ca este pentru binele tau ca nu este un moft.iar daca nu intelege poti sa o faci fara sa stie nu are ce sa-ti mai faca dupa ce te-ai epilat..acum e decizia ta...
Ar sapa un beci si m-ar inchide acolo