| Dadaa2000 a întrebat:

Sper să mă puteţi ajuta! Aş vrea sa ştiu cum să refuz un băiat. M. a intrebat daca vreau sa fiu cu el... Şi nu imi place de el. dar nu vreau sa il ranesc... Daca aţi putea sa imi spuneti cum sa il refuy as fii happy
kiss

Răspuns Câştigător
| oanaoana1995 a răspuns:

Buna poti sa vorbesti cu el si sa fiti amici apoi el in timp va intelege ca nu-l placi.La mine a functionat.La inceput ma tot suna si nu-i raspundeam apoi i-am raspuns am tot vorbit si la un timp i-am zis ca imi place de un baiat si... daca nu poate sa-mi deea un sfat, asa si-a dat seama ca nu poate sa fie mai mult decat amic si sugerez ca si acum suntem amici de aproape 2 ani.

5 răspunsuri:
| ÐianaOnlyMusic a răspuns:

Pai daca esti draguta si ai vrajeala... e perfect smugsmug laughing
Poi e simplu... ii spui:
-M-am gandit bine si nu cred ca ne putem potrivim. dar uite fata aia are parare despre tine(si spui o fata pe care el o cunoaste si fata cred ca el este dragut). tu ce parere ai despre ea?

sau ii poti spune:
-Scuze dar nai aflat? sunt cu altcineva care a plecat de aici din Romania...laughing
sau pur si simplu ii spui:
-Nu cred ca neam potrivi...nus sunt pentru tine oh go on
in fine
te pupacesc kissmult noroc!

| Funditsa a răspuns:

Pai spune. i ceva de genu:
-Uite. apreciez super mult ca ma placi! chiar sunt foarte fericita! dar problema e una. (il bati pe umar) eu nu te plac. Dar! dar. cand vom creste pe pariu ca s.ar putea sa se inample "lumina " aia intre NOI:-& doi...

stii zici asa sa nu il ranesti.

| MariaMonica a răspuns:

Momentan nu imi doresc un prieten, ultima relatie nu a fost tocmai asa cum mi-am dorit si as vrea sa iau o pauza.
Putem fi foarte buni prieteni daca vrei :*. sper sa ma intelegi big hug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, incearca sa ii explici si incearca sa il faci cel mai bun prieten al tau dupa aceea prezinta-i o fata...asta am facut eu si a functionat...succes :*

| Dadaa2000 explică:

Mersi mult:*:*