| DDN a întrebat:

Sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi. Maine urmeaza sa plec intr o calatorie cude trenul si o sa fiu plecata 2 zile. Problema e ca am o pisicuta si nu o pot lua cu mine pentru ca nu vreau sa o chinui. Nu am la cine sa o las iar pe cine am rugat sa vina sa ii puna mancare, a refuzat. Ce as putea sa fac? Credeti ca daca ii las mancare uscata, mezeluri si conserve de pisici, 2 farfurii cu apa, ar rezista? Voi cum ati procedat daca ati trecut printr o situatie de genul?

3 răspunsuri:
| Andrei5433 a răspuns:

Sfatul meu este sa o iei cu tine doar daca nu te duci undeva unde este foarte important, daca e doar o vacanta de 2 zile te sfatuiesc sa o iei, dar daca e altceva angajeaza o bona, sau cauta o batranica, o sa fie fericita ca nu o sa fie singura, funda?

| ioana3432B a răspuns:

Va rezista 2 zile singura in casa. Ai grija doar sa asiguri casa. Pisicile tind sa strice totul cu gheruțele lor mici. Atenție, rod și cabluri. Succes!

| Ara997 a răspuns:

Apa,litiera, mancare uscata, jucariilepreferate si.un geam basculat ca sa fie aer curat sa nu miroase in casa -la apartament.
nu va fi nicio problema