Nu ai cum sa ajungi la culoarea ta naturala printr-un proces chimic pentru ca roscatul deschide culoarea firului de par atata timp cat nu este vorba de un nuantator, poti doar sa folosesti color remove b4 ( se gaseste in magazinele DM si costa 80-90 lei ) care o sa te duca la cea mai deschisa nuanta pe care ai avut-o prin indepartarea pigmentului chimic - cum tu ai folosit roscat cel mai probabil o sa capeti o nuanta de blond.
Ai putea sa astepti sa-ti creasca parul si sa-l tunzi regulat pana scapi de partea vopsita ori sa uniformizezi lunar culoarea parului folosind un nuantator iar cand toata lungimea parului o sa aiba nuanta naturala sa te opresti din folosirea nuantatorului si o data pe saptamana sa folosesti masti cu uleiuri si sa stai 10 minute cu un sampon pentru matreata in par ca sa scoti pigmentul sau sa folosesti color remove b4 si sa scapi mai repede.
Color b4 e destul de ok, nu-mi place ca lasa parul foarte fin dupa folosire (al meu e de regula fin, dupa produsul asta parea matase de porumb dar isi revine dupa mai multe spalari ) si ca trebuie sa il clatesti 10 minute sau mai mult cand indepartezi produsul dar rezultatele produsului ma fac sa trec peste aceste dezavantaje.
Pot să comand produsul de pe vreun site? Pentru mine nu ar fi un dezavantaj că lasă părul moale, mulțumesc mult
De pe site-ul original, nu stiu daca se gaseste si pe aoro sau alte site-uri : http://www.colourb4.ro/colourb4-extra/instructiuni-de-utilizare/
N-ai pentru ce ^^
Am parul cam până lângă sani, crezi că îmi ajunge o cutie?
Al meu venea peste bust un pic dar avand firul subire nu intra la fel de mult produs, eu de exemplu foloseam doar o cutie de vopsea l'oreal casting creme gloss care are consistenta asemanatoare cu color b4 ( este mai lichid produsul ). Uita-te pe Youtube la videoclipuri in care tipele folosesc produsul ca sa-ti dai seama de cate cutii ai nevoie, daca ai parul des e foarte posibil sa ai nevoie de doua.
Mulțumesc mult
Cu placere.
deliaaa1a întreabă: