| Annabella9719 a întrebat:

Sper sa nu deranjez pe nimeni cu intrebarea mea.Deci am vorbit la telefon acum o saptamana cu soacra si cumnata mea.Le aratam la camera web ce hainute am luat pentru copil si au vazut ca am luat si unghiera(una foarte mica,cea mai mica care am vazut-o vreodata)si au sarit imediat cu gura pe mine ca sunt nebuna,ca de ce sa tai unghiile la copil, ca pana la un an nu se taie.Si eu am intrebat calma de ce.Raspunsul:pai vrei sa fure? Am crezut ca ma prapadesc de ras.Nu am auzit bazaconie mai mare in viata mea.Cica sa i le rup eu cu dintii pana la un! Atunci a fost cireasa dupa tort.Doamne...dupa au inceput sa imi sara in cap ca sa tin copilul infasat pana la nu stiu cate luni.Desi eu nu imi doresc asta pentru ca e copilul meu si fac ce cred eu ca e mai bine pentru el! Doamne...bine ca sunt in alta tara.Dar oricum au sa vina dupa ce nasc aici cu totii sa vada copilul si nu stiu cum o sa rezist "sfaturilor"lor! Pe bune! Suntem in sec.21! Dar vad ca tot in evul mediu traim! Voi ati auzit cumva de asemenea prostii? Si nu stiu cum o sa fac sa nu ma cert cu ele atunci cand vor veni

4 răspunsuri:
| KinoAndreea a răspuns:

Pai nu cred ca vor sta cu tine mult timp. Poti sa le zici ca "da, asa o sa fac, multumesc de sfat" ca ele oricum nu o sa stie daca chiar asa ai facut sau nu, pentru ca vor fi plecate inapoi in tara...

| sofisis a răspuns:

Unghiile se rup cu dintii pana se intaresc ...asta inseamna pana pe la vreo 4-5-6 luni. Apoi se taie cu FOARFECA BOANTA, nu cu unghiera. Este o foarfeca speciala pentru bebelusi cu varful bont, ca sa nu ii ranesti.
Si ...de ce sa infasi copilul? Nu se mai practica de pe vremea lu' mamaie. Ele ar putea dormi legate intr-un cearceaf? Daca da, atunci infasa-l. Daca nu, spune-le sa lase copilul in pace ca NU are nici un beneficiu din infasatul vietii.

| Annabella9719 explică (pentru sofisis):

Da,pe langa unghiera am si o foarfeca exact cum o descrii tu.

| sofisis a răspuns (pentru Annabella9719):

Cu aia ii tai unghiile de la un punct incolo. La inceput, le rozi.