Trei luni sunt suficiente sa iti dai seama ca el ia totul in gluma. Desi ati trait momente frumoase in excursie, asta nu iti garanteaza faptul ca e indragostit de tine. Te-ai gandit ca a fost doar o relatie de vacanta? Incearca sa discuti serios cu el, dar nu pe mess sau la telefon si fara sa ii cersesti dragostea. Baieti mai sunt, poate roiesc in jurul tau si tu nu iti dai seama. Nu te mai crampona pe trecut, iti faci singura rau. Ai grija de tine.
Pai se pare ca pe el l-a deranjat faptul ca aflase ceilalti si va vorbeau, nu tu esti problema; el isi doreste sa fie cu tine, numai ca nu vrea ca ceilalti sa observe acest lucru si sa va vorbeascadin nou asa ca ar fi bine sa vorbesti din nou cu el. O zi buna!
Daca se amuza sau nu, nu conteaza, probabil el te place din moment ce a zi ca sunteti totusi impreuna, insa se astepta sa vii tu la el sa il saruti sau bla, bla din moment ce el a zis deja da. daca mai este interesat nu ar strica sa ii dai un telefon sa il intrebi daca nu vrea sa iasa la o plimbare, sau un suc, sa mai pierdeti timpul, ii spui ca te plictisesti si ti-ar placea sa iesi cu el, daca zice nu, ii zici ok, mai vb noi, acum trebuie sa gasesc ceva de facut sa scap de plictiseala, mai vb si papa ...nu e asa greu Bafta
Buna Ziua! Am citit mesajul dvs. si cred ca va pot ajuta! Dupa cum bine stiti, in majoritatea cazurilor, intre sentimente isi face loc nevoia financiara! Se poate ca, sporindu-va veniturile, el sa fie mai atras de dvs., ocazie cu care sa ii aratati cat de mult tineti la el! Sper sa va ajute in mica dvs. problema! Doriti mai multe informatii? Sunati la nr. 0767913435 si am sa va informez in legatura cu o oportunitate serioasa, ce va poate ajuta sa atingeti un venit suplimentar lunar constant cu un minim de efort, fiind totodata capabila sa va directioati timpul liber in orice scopuri doriti, stand cu iubitul dvs. sau orice altceva! Va urez o zi buna incontinuare si sper sa va rezolvati problema cat mi repede!
misauratcuviata întreabă: