Eu cred ca e simpla treaba dar tu o complici.Stai linistita, faci bie, nu toate se obtin usor in viata.Afla si tu daca acum are prietena sau nu. Apoi incepe sa vb cu el pe hi5, poate iti cere id-ul sau poate i-l ceri tu, daca scapi de timiditate.Egreu,stiu,si eu sunt timidasau ia legatura cu prietenii vostri comuni, mai stai cu ei poate asa va veti mai intalni.Numai ca trebuie sa lasi si tu de la tine
Pai;-?
Evident ca tipul simte ceva atractie pentru tine...
Acum ceea ce poti sa faci e sa te bagi in seama pe mess etc.
Asa patesc si eu. regret cateodata ca nu am facut ceva cand trebuia sa fac! Dar stai linistita pentru ca daca e sa fie ceva mai mult intre voi vei avea timp sa-ti repari greseluta! Eu cred ca te place daca s-a comportat asa! EL a facut primul pas.acum depinde de tine! Incearca sa-ti invingi timiditatea si o sa fie mai bine! Adica tu il placi iar atunci cand te ia in brate sau te intreaba ceva, numai fugi de el! Succes!:*
NU ca am id`ul lui...si cum am mai zis m`a inteebat de un mp4, 3 si eu am zis da nici nu ma cunosti si vrei mp4 si el a zis ca nu`i problema de cunonstinta
Mai astept cateva raspunsuri si apoi dau fundita sa vad ce sfaturi mai au unii...Mc pentru tot
Deci eu asa spun.ca daca o sa t; bagi si tu inseama cu el :afli mai multe despre el de la prieteni lui hi5[chestii P.in primul rand daca are prietena ca nah... poate treaba e serioasa intre ei.{dar stiu cum e sa fii timida si eu sunt. lasa'te purtata de vaL.de sentimente.si asa o sa fie mai bine.si cred ca si el simte ceva ptre tine pentru ca se uita dupa tine insistent dar intai verifica ce simte el pentru tine{mult succesc cu baithu!:*
misauratcuviata întreabă: