Am fite de la Paris, sunt printesa ca din vis, am pigmentul colorat si sclipesc ca un diamant...
fite, gesturi si tupe asta e talentul meu, pe ecran da foarte bine o printesa asa ca mine, stiu sa-nvart totul in loc,dobor prostii dintr-un foc
ma joc cu talente,si cu fite, sunt printesa intre fetite
vrei sa fii stilata,ACCEPT,RESPECT,dat n-ai clasa sa stii,exagerezi,meditezi,incerci sa ma COPIEZ
Mersul meu de scena, Te baga in dilema,Vorbesc ca O profesoara, cu un cuvant te bag in Boala,pozez pozitii proprii,iar voi TARFELOR da-ti Copy
M-am nascut sa joc pervers pe sistem periculos,sunt micuta si versata si de multi invidiata. Ochii verzi si pielea fina pentru el sunt o REGINA
Merg incet inspir talent c-am venit din occident ca sa strig in gura mare"copia" n-are valoare
Poate draguta,poate o scorpie,poate urata,poate frumoasa,poate nebuna,poate serioasa. poate EU! ce unii au si nu stiu sa pretuiasca, altii cauta si ar da orice sa aiba!""
Am un talent nativ.Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ!
Nu sunt` o papusa` de portselan`! Dar stii bine cand vreau pot sa te am`
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti!
Ai crezut ca faci ce vrei
Dar ai scazut in ochii mei
Daca te purtai discret
Te consideram destept...
Coman_Alexandra_1996 întreabă: