Nu nu e voie sa faci asta deoarece il hulesti pe dumnezeu. o femeie careia i-a venit menstruatia nu are voie sa intre in locasurile sfinte. iar dupa ce menstruatia s-a terminat trebuie sa nu mai intri 3 zile in biserica. in total 8 zile fara sa ai voie acest lucru. sper ca te-am putut ajuta!
Deci, stiu ca la ortodocsi nu este permis acest lucru pentru ca in acea perioada esti "murdara", iar la catolici ai voie. Acum depinde si ce religie esti, sau ce alte [pareri ai mai auzit. Nu stiu cat de corecte sunt conceptiile acestor religii, dar mai bine nu te-ai duce. Dupa ce ai depasit perioada, poti face acest lucru. Sper ca te-am ajutat .
Ai voie deoarece nimeni nu stie (decat Dumnezeu), dar nu este frumos.Asa ca mai bine nu te duci.
Nu e pacat ca e un lucru pe care D-zeu "l-a lasat". (l-am intrebat eu pe un preot si asa mi-a zis).
Insa nu v-ati gindit cum traiesc calugaritele in manastire? de fapt in biserica poti intra insa nu ai voie sa atingi absolut nimic, icoanele nici macar peretii, bafta