Fa abdomene! De exemplu. Azi faci 10 abdomene maine faci 20. poimaine faci 30 si tot asa! (p.s: sa nu te astepti la rezultate in 2-3 zile )
bafta!:*
Am sa-ti spun un fel de ''dieta'' pe care am tinut-o si eu: Mic dejun:Un castron cu lapte si cereale, si un baton cu ciocolata in caz ca nu te satura. Pranz: Branza si rosii, cateva felii de ardei, o tableta de ciocolata. Cina: un ou fiert, o limonada ( incerca sa bei cat mai multe lichide, deoarece iti umplu burta dar nu te ingrasa, asa ca o sa fii satula si slaba!), un iaurt si o banana. Acum, evident, nu o sa poti manca mereu aceleasi lucruri, darlucrurile pe care trebuie sa le mananci mereu si sa nu le inlocuiesti sunt: cerealele, branza si rosiile, iaurtul si oul fiert. Evita untul, cartofii, carnea de porc ( o poti inlocui cu cea de curcan), painea ( inlocuieste-o cu painea integrala) si bea cat mai multa apa si lichide si mananca cat mai multe fructe si legume. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Alergi,nu mananci mult, faci niste exercitii fizice(abdomene si genoflexiuni) astfel o sa fii normala dupa 1 2 luni(sa nu exagerezi cu exercitiile ca esti fata si nu e bine daca erai baiat trebuie sa faci multe )
Daca timpul iti permite poti face abdomene seara si dimineata... evita sa manaci paine alba si poti tine o dieta cu morcovieu nu am nevoie sa slabesc dar am auzit pe cineva ca toate astea au dat roade. Sper ca te-am putut ajuta:*:*:*
Bea apă plată.Mănâncă fructe și legume. Poți să bei și limonadă. Exclude Cola, Pepsi, MD.etc. și de asemenea și tot felul de dulciuri.Ieși afară și aleargă cu prietenele tale o jumătate de oră (nu trebuie să mânânci sau să bei înainte și după ). Acuma că a venit vara poți înota cât vrei și asta este încă o modalitate să scapi de burtă.
Fa abdomene in fiecare seara
Seturi de cate 10(abdomene) la interval de 2 min. cat consideri tu in fiecare seara
Sper sa iti fie de folos si tie:*