| delena a întrebat:

Buna!
Spuneti-mi si mie niste solutii sa mai scap de >burtica:"
Nu e foarte mare, insa vreau si eu sa am abdomenul la fel ca celelalte fetebig grin
Si va rog sa excludeti sala.Pe aici pe la mine nu este sala de sport, avand in vedere ca stau si la sat si ajung rar la orasbig grin

Răspuns Câştigător
| SweetySweet a răspuns:

Fa abdomene! De exemplu. Azi faci 10 abdomene maine faci 20. poimaine faci 30 si tot asa! (p.s: sa nu te astepti la rezultate in 2-3 zilelaughing )

bafta!winking:*

5 răspunsuri:
| Valisha18 a răspuns:

Am sa-ti spun un fel de ''dieta'' pe care am tinut-o si eu: Mic dejun:Un castron cu lapte si cereale, si un baton cu ciocolata in caz ca nu te satura. Pranz: Branza si rosii, cateva felii de ardei, o tableta de ciocolata. Cina: un ou fiert, o limonada ( incerca sa bei cat mai multe lichide, deoarece iti umplu burta dar nu te ingrasa, asa ca o sa fii satula si slaba!), un iaurt si o banana. Acum, evident, nu o sa poti manca mereu aceleasi lucruri, darlucrurile pe care trebuie sa le mananci mereu si sa nu le inlocuiesti sunt: cerealele, branza si rosiile, iaurtul si oul fiert. Evita untul, cartofii, carnea de porc ( o poti inlocui cu cea de curcan), painea ( inlocuieste-o cu painea integrala) si bea cat mai multa apa si lichide si mananca cat mai multe fructe si legume. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| JusTMeEmmY a răspuns:

Alergi,nu mananci mult, faci niste exercitii fizice(abdomene si genoflexiuni) astfel o sa fii normala dupa 1 2 luniwinking(sa nu exagerezi cu exercitiile ca esti fata si nu e bine daca erai baiat trebuie sa faci multewinking )

| Laviutzza a răspuns:

Daca timpul iti permite poti face abdomene seara si dimineata... evita sa manaci paine alba si poti tine o dieta cu morcovihappyeu nu am nevoie sa slabesc dar am auzit pe cineva ca toate astea au dat roade. Sper ca te-am putut ajuta:*:*:*

| Carly22 a răspuns:

Bea apă plată.Mănâncă fructe și legume. Poți să bei și limonadă. Exclude Cola, Pepsi, MD.etc. și de asemenea și tot felul de dulciuri.Ieși afară și aleargă cu prietenele tale o jumătate de oră (nu trebuie să mânânci sau să bei înainte și după ). Acuma că a venit vara poți înota cât vrei și asta este încă o modalitate să scapi de burtă.

| AlexA_4717 a răspuns:

Fa abdomene in fiecare seara
Seturi de cate 10(abdomene) la interval de 2 min. cat consideri tu in fiecare seara
Sper sa iti fie de folos si tie:*