Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta "
Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza. Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreanta.
mult prea fina, intre fete sunt regina.se opreste, te ameteste, iti zambeste, ma omoara, ma priveste, se lasa pe spate doar de la jumate, va intrece pe toate"
, mori dupa ea, are... are cu ce, are dintre toate fetele, are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass, ca-o balerina are miscari de felina, intre fete e regina.
fara Lycra si solar, asta e bronzul natural, Si special pentru tine, DA TU, cea care te uiti la mine, Sunt mUlt MaI BuNA sI MUlT maI frumoasa cA TINe
Am corpul de felina, privire si piele fina, ochii de vipera veninoasa, caracter de bruneta norocoasa
N-ai ce spune, spun pe bune, mai bine pune ochii si holbeaza-te ca cu holbatul ramai, priveste cat mai poti"
StOoP! Gata-Gata, nu vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine , ca si mie imi convine
Eu nu ascult dEstInuL.lA vise nu cEdeZ.nu`mI poate spune nimeni cE cale sa urmez!
"Dar n`are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"
Tu ma Asteptai sa vin. Cacii asa am promiss … dar acum eu sunt. ce`a cu telefonul inkiss
Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare:X:X""
Vezi tu scumpo. o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele. dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!
Funda`?>
. Am fost Candva Langa tine, N-ai stiut Sa apreciezi, Bine!●
● Ai uitat cand imi spuneai, Ca doar pe mine ma ai?
●. Fata ce frumOasa esti si cand plangi si cand zambesti.●
●. Cand O so` pierzi. O sa vezi ca ti`e greu fara ea... Chiar daca acum nu crezi
...[ Sh` dkA dragoste nu e...parQa e bine Dormi linistit chiar dKa o iei prin 5 masini straine.]
Ai stilul tau de`a amagii, numai dintr`o privire, esti exact cum trebuie sa fii, asa cum iti convine!
M` plimbam p`strda sh atunci te-am revazut, erai cu ea, c` mi-ai facut, n-o s` uit dar privesc in sus, intreband de ce, de ce visele s`auu dus?
#Vreau sa stii ca imi pare rau si imi e atat de greu fara tine.
#Nimeni nu ar putea sa imi ia dragostea ta!
#Sa schimbe asta nimeni nu ar putea!
#Da` stiu c`au fost prea multe ploi Si ne-am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi Prea multe ploi, chiar n`am vrut sa mangai alt chip Da` cu amintirea ta`n piept, nu pot fi fericit.
#Tu stii doar sa reprosezi dar greselile tale nu le vezi
#Ai ochii de migdala. privirea ta ma omoara
1.Hai Uita-te La Mn K Mereu Imi Merge Bn…Hai Uita-te Incoace.Nu`s Figuri De La Versace, Nici Arfe Originale, Ci Doar Fitze Mondiale…""
2. º•® ca tine intr-o zi vad 10…stilul tau ma lasa rece…nu esti primul care incearca cu vrajeala sa ma fac…din grupul pustoaicelor…tu te-ai dat la SEFA LOR.®•º
Esentsele tari se tsiin in sticlutsele mici!
doolce sau amara, cuminte sau vulgara... oricum as fii.raman originala
eu sunt fetita tha din vis edukata la Paris
sitilu meo e unikath de chanell sponsorizatha
Senzatia e unica. Doza de risc e mica.Viciul meu implica doar placere si dependentza psihica
emiioana întreabă:
anonim_4396 întreabă: