| igrec005 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog metode cum sa retin repede chestiile pe care trebuie sa le invat.

Răspuns Câştigător
| ElenaBa a răspuns:

Eu sint eminteta in toti anii, de aceea stiu ca pentru a retine tot ce ai invata la scoala trebuie nu repede dar sa citesti si apoi sa repeti, ca exemplu la obiecte de povestit trebuie sa citesti un fragent, apoi sal intelegi ca sa-l spui cu cuvintele tale, astfel veiinvata mai bine. SUCCES. funda te rog

3 răspunsuri:
| nyko06 a răspuns:

Buna, ca sa reti mai usor ai putea scrie ceea ce ai de invata decate ori e nevoie pana ce ai retinut, succes.

| SnowBal a răspuns:

Ca sa retii mai bine trebuie sa :
Nu citesti in gandul tau, si sa citesti direct cu gura deschisa si rotunjita, asa creierul fa primi informatii mai repede, mai bune, si mai clare.
Sa citestesti respectand semnele de punctuatie si toate celelalte semne de punctuatie si sa citesti de cel mult 2 ori.
Bafta!

| GuessWho_8056 a răspuns:

Deci daca retii greu. ai facxut o pauza de timp cand nu ai mai invatat. acum ca sa retii mai usor trebuie sa faci exercitii pentru minte ca cum ar fi priveste ceva inchide ochii si reprodu imaginea in mintea ta sau retine macar un vers/zi