Ce pot spune,am incetat de mult sa mai inteleg femeile,gandirea lor,jargonul lor.
Incerc in schimb sa le fiu pe plac,dar nu se poate sa fi perfect,ce pot spune,sunt un stres...
O femeie perfecta pentru mine. nu stiu daca se gaseste asa usor.
Gen, fara farduri, nu suport femeile fardate ma apuca rasul, cred ca am dezvoltat o alergie mare la orice parfum mai 'tipator' sunt un barbat simplu, suntem fel si fel de barbati, cum bine stii ca sunt fel si fel de femei... Eu sincer as putea accepta o femeie cu defecte.
Ba chiar am insistat sa ies cu o femeie cu probleme de sanatate oarecum. grave nu pun accent asa mare pe felu cum arata un om
Cei care isi doresc o relatie serioasa isi doresc o fata simpla si cu suflet mare si da... exista persoane care sa priveasca dincolo de aparente
Bună.
Există,dar rar găsești astfel de persoane, din păcate.De ce?
Pentru că ei preferă frumusețea exterioară, nu cea interioară.
Pa, pa.
Si cu cine intri in discutie? Cu alea frumoase sau cu alea urate?
Intru in dicutie cu toata lumea. Am observat ca fetele cu fizic mai frumos( sa zicem asa) nu isi dau interesul sa gindeasca apoi sa vorbeasca, pertru ca socot ca frumusetea le este suficienta ca sa ii fure ochii unui baiat, in schimb o fata cu un fizic mai sarac pregatesc o alta arma pentru a cuceri un baiat. Pentru mine, jumatatea mea o vad asa : 1 Sanatoasa si puternica in fata vetii 2 O gindire reala si desteapta. Frumusetea nu o enumer este pe ultimul loc.
Exista, dar sunt foarteee putini. Multi vorbesc cu o fata inainte sa o cunoasca...
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: