| MirunaSunrise a întrebat:

Stau cateodata si ma intreb , de ce genul de baieti , skateri cei care se imbraca cu hanorace , shoesi chestii gen...se uita numa la pitipoance ? mi se pare aiurea...care-i parerea voastra?

11 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Care e problema? Nu exista nicio lege in care sa interzica acest lucru. Fiecare se uita la cine vrea.

| MirunaSunrise explică (pentru Emena):

Am zis eu ca e vreo problema? ce sari asa... faci parte din categoria piti si te deranjeaza? a fost o intrebarewinking

| Emena a răspuns (pentru MirunaSunrise):

Chiar daca as fi pitipoanca, dar din cate vezi, nu am apucaturi, deci nu sunt. Cum tu ai pus aceasta intrebare asa ti-am raspuns si eu.

| Jigsaw a răspuns:

Pentru că majoritatea nu sunt skateri, sunt doar nişte amatori care vor să pară ceea ce nu sunt.

| NoSens a răspuns:

Pai pentru ca ei se cred nu stiu ce tipi tari si le trebuie o fata de standardele lor te-ai prins?

| MirunaSunrise explică (pentru NoSens):

Si tu crezi ca o pitipoanca ar fi "de standard" laughing trist daca asa gandesc ei

| NoSens a răspuns (pentru MirunaSunrise):

Pai asa gandesc majoritatea nu ma judeca pe mine ca ei vor o fata care sa fie populara si chestii din astea si stiti cu toti ca pitipoancele sunt cele mai populare laughing

| MirunaSunrise explică (pentru NoSens):

Pai nu te judec, stiu si eu ca asa si este laughing dar prin ce sunt ele populare? prin prostie si ruj rozlaughing.zau

| NoSens a răspuns (pentru MirunaSunrise):

Sincera sa fiu asta nu inteleg thinking

| MKKuky a răspuns:

Depinde de cata minte au. Daca majoritatea nu prea au e trist... Si depinde... Poate pitipoanca are doua fete si el o vede doar pe cea buna. In orice caz, daca iti place de un asemenea baiat sa stii ca nu te merita!