Care e problema? Nu exista nicio lege in care sa interzica acest lucru. Fiecare se uita la cine vrea.
Am zis eu ca e vreo problema? ce sari asa... faci parte din categoria piti si te deranjeaza? a fost o intrebare
Chiar daca as fi pitipoanca, dar din cate vezi, nu am apucaturi, deci nu sunt. Cum tu ai pus aceasta intrebare asa ti-am raspuns si eu.
Pentru că majoritatea nu sunt skateri, sunt doar nişte amatori care vor să pară ceea ce nu sunt.
Pai pentru ca ei se cred nu stiu ce tipi tari si le trebuie o fata de standardele lor te-ai prins?
Si tu crezi ca o pitipoanca ar fi "de standard" trist daca asa gandesc ei
Pai asa gandesc majoritatea nu ma judeca pe mine ca ei vor o fata care sa fie populara si chestii din astea si stiti cu toti ca pitipoancele sunt cele mai populare
Pai nu te judec, stiu si eu ca asa si este dar prin ce sunt ele populare? prin prostie si ruj roz.zau
Sincera sa fiu asta nu inteleg
Depinde de cata minte au. Daca majoritatea nu prea au e trist... Si depinde... Poate pitipoanca are doua fete si el o vede doar pe cea buna. In orice caz, daca iti place de un asemenea baiat sa stii ca nu te merita!
Claudiu15g întreabă:
Jo. întreabă: