| Sandor12921 a întrebat:

Buna, stau in Cluj la facultate într-un apartament, iubita mea sta la cămin, noaptea trecută am dormit la ea, camerele sunt de 4, însă 2 dintre colegele ei au mers acasa pentru Weekend, și a mai rămas doar una, pe care am rugat-o sa doarmă in camera la alte fete, a fost de acord, am dormit cu iubita mea in cămin, dar prietena ei a făcut o plângere la administrația căminului cum ca colega ei de camera (iubita mea) a cazat ilegal pe un om (Pe mine) evident, dimineața am plecat la apartament. Colega ei de camera a spus ca iubita mea ca va fi data afara din cămin, se poate așa ceva? Dacă nu a fost prinsă in fapt? Nu a putut dormi la mine in apartament pentru ca am băut înainte, eram cu mașina și am lăsat-o la cămin. A fost totul cam spontan

Răspuns Apreciat de Editori
| Katie1356 a răspuns:

Tine de modul de organizare si regulile interne ale acelui camin.
Cu toate astea, colega aceea a consimtit la ce a facut iubita ta, deci poate fi considerata partasa. Nu cred ca fie data afara, deoarece, cum vad eu problema, respectivei i se va reprosa ca trebuia sa vina de seara sa anunte si sa spuna ca nu a fost lasata sa doarma in camera.
Dar ea, acceptand sa se mute, a consimtit la ce a facut iubita ta, deci se contrazice prin acea plangere.

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Asta depinde de regulile căminului.

| Bizon95 a răspuns:

Trebuie citit regulamentul caminului
in unele camine de fete nu e voie cu baieti deloc, chiar daca sunt studente...
in schimb "cazare" e cineva care locuieste, daca a venit cineva IN VIZITA si a stat peste noapte e cu totul altceva, daca iti ia pielea pentru asa ceva atunci iubita poate sa se duca la decan, in justitie, etc.

in orice caz "draguta" colega de camera are iubita ta... o iubeste cineva? ORICINE? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu o muti cu tine si o lasi sa stea in camin?

Răspuns utilizator avertizat