anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

stau in Spania de 5 ani, treburile s-au schimbat, parinti mei vor sa ne intoarcem in Romania de tot vara aceasta, problema este ca eu m-am obisnuit foarte bine aici, am o cea mai buna prietena, si un iubit de 1 an si jumatate, el a plecat acum 6 luni mi-a promis ca se va intoarce, dar inca nu a facut-o, am foarte multe amintiri langa cea mai buna prietena a mea, la fel ca si langa iubitul meu, daca el se intoarce si eu plec? Ce sa fac ca sa nu ma gandesc la ei? crying crying

4 răspunsuri:
| Dotdotggg a răspuns:

Nu inteleg de ce vreti sa veniti inapoi.Romania a ajuns de kaka. Oricunde se castiga bani mai bine ca la noicrying. Convingeti parinti sa ramana ca aici nu se mai poate trai.Si in legatura cu iubitul tau nu prea mai ai nicio sansa....Scz ca zic dar sigur si-a gasit pe altcineva sau nu o sa se mai intoarca.Asta e viata si nai cei face.

| HelloMyNameIsBrilliant a răspuns:

Am 16 ani, nu pot face prea multe ca sa raman aici crying

| jamaica13 a răspuns:

Ramai acolo langa prietena ta si daca el nu se intoarce cand tea promis atunci vei veni in Romania si poate iti vei gasi altu. da cel mai bine este sa iti dau eu id meu... petreptm ...sa vb acolo pup dulce

| Iulian_Gheorma_1985 a răspuns:

Nu e capat de lume. poti incepe o noua viata oricand important e sa ii tii minte pentru lucrurile bune care le'ati impartasit.multa baftahappy