| FetitaDeCiocolata a întrebat:

stau la apartament si as fi interesata sa-mi iau un caine de rasa Beagle, vreau sa stiu daca voi putea, vara voi fi. cam zi de zi cu el dar. in timpul scolii nu prea pentru ca si trec in clasa a 5-a si o sa merg de la 1 la 6 si m-am gandit sa il duc dim o ora sau jum de ora la plimbare si seara cand vin de la scoala, cand voi pleca, va fi cu bunica mea, ea doar cred ca-i da de mancare...Credeti ca-l pot tine asa? Si imi voi face timp in weekend mai mult pentru el.happyvoi iesi odata cu el. Funda+vot

Răspuns Câştigător
| MeGustaaaaa a răspuns:

Pai un pui de beagle costa 100Euro (400 lei=4 milioane).Nu e foarte scump, dar depinde de unde il cumperi. Daca tu stai in Alba-Iulia si ai gasit un caine Beagle de vanzare in Bucuresti, plus denzina/motorina face ceva mai mult.Dar il poti cumpara prin curier.Ti-l trimit proprietarii prin curier, dar tot dai ceva in plus.Deci cu 500 lei ai si drumul si cainele platit.Adica depinde de distanta.Si depinde si cu ce vrei sa il hranesti...Mancare pe care o mananci si tu sau Pedigree.Sugerez sa ii cumperi Denta Sticks pentru dinti.Si la magazine, de exemplu Real, Kaufland sau magazine de animale sunt salamuri, granule si alte chestii de mancare speciale pentru animale, dar destul de scumpe.Deci, nu uita! Daca vrei un caine, trebuie enorma responsabilitate! Deci, cumpara-ti unul.Toti sunt cam 400 lei+100 lei drumul.Adica depinde daca mergi dupa el sau il aduci prin curier. Funda?

2 răspunsuri:
| Cora2011 a răspuns:

Eu am un Beagle, si crede-ma iti iei o mare responsabilitate, cred ca daca il inveti de mic sa stea cu bunica ta si tu sa-l scoti decat seara si dimineata e ok.Dar nu uita el iubeste viata sportiva happy