| RockStar a întrebat:

Stau zi si noapte si ma gandesc oare el e fericit alaturi de mine thinking Mie teama sa nu il fac sa sufere, totusi recunosc am pus suflet pe el mie atat de drag, pot sa spun din tot sufletul ca sunt indragostita de el : x. El mi-a redat viata, el m`a invatat sa zambesc din nou cand viata mea era atat de pustie si ii multumesc pentru tot. Mereu ma intreaba daca se comporta urat cu mine, eu ii spun sa staie linistit deoarece nu se comporta urat, ci se comporta atat de frumos cu mine :*. ( imi dau lacrimile cand ma gandesc, oare merit sa se comporte asa de dragut cu mine? sad )
Ma suna zi si noapte sa vada ce fac, vorbim ore in sir, adormim la telefon >:". Mereu imi spune ca ma iubeste si ii spun ca si eu il iubesc enorm demult : x.
Chiar daca am trecut prin multe greutati, el a fost primul baiat care mi-a furat sufletul din prima zi cand ne-am cunoscut si m`a facut atat de fericita, cand eu credeam ca totul sa spulberat ( dar m`am inselat ). Nu stiu sincer nici cum sa ii multumesc pentru tot cea facut pentru mine sad: x.
Sa nu uit ce mi-a spus el. ca a avut un vis ca eu il las balta pentru alt baiat, i-am spus ca nu o sa se intample asta niciodata, ca nu o sa ma intere nimeni niciodata decat el si i-am Promis. Nu doresc sa il fac sa sufere pentru ca mi se rupe sufletul, prefer sa sufar eu mereu in locul lui.
Dar dati`va seama eu nu sunt asa credincioasa cum cred unii ca sunt, recunosc in seara aceea cand a visat eu nu m`am rugat sad pentru ca eram atat de obosita sad si regret, dar acum nu o sa se mai repete o sa imi fac mereu rugaciunile si o sa il rog pe D-zeu sa aiba grija de iubi si sa ii trimita ingerul meu pazitor lui sa aiba grija de el, Nu de mine.
Crede`ti ca fac rau in asta straight face? Voi de ce crede`ti ca ma intreaba mereu. " cum se compoarta cu mine "? inca nu am gasit vreun raspund si sper ca voi sa ma ajutati sa gasesc vreun raspund : x. Multumesc :*.
scuza`ti daca am greselii :*sad love struck.

2 răspunsuri:
| zuzapitika a răspuns:

Sall e mult de vorbit si sincer m-a impresionat povestea tabig grin iti trimit id meu prin mesaj si iti voi spune mai multehappy dar da-mi addbig grin

| RockStar explică (pentru zuzapitika):

Imi pare rau dar nu am id straight face happy