| biancatwt7 a întrebat:

stie careva niste metode naturale pentru a scapa de cosurile de pe fata? mentionez ca am fost la un dermatolog care mi-a prescris niste creme(foarte scumpe pe care le-am cumparat) fara efect si ma gandeam sa renunt la ele si sa incerc ceva natural. Am auzit ca sapunul de casa ajuta....multumesc dau funda. Craciun Fericit!

4 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Pregătește-ţi o mască din aspirină.
Acidul salicilic, este un element folosit în produsele pentru coșuri.
http://www.romedic.ro/masca-cu-aspirina-ten-acneic-0P14207
Succes şi sărbători fericite!

| Stan_Ionut_1997 a răspuns:

Incearca sa te speli cu putin spirt de 2 ori pe zi si in 2 -3 zile se vor usca...iti garantez si eu am facut la fel. Funda?

| WhoAteMyNandos a răspuns:

Buna! Am avut si eu o perioada probleme cu cosurile, eu am folosit Zynerit si am scapat de ele (o sticluta in fiecare luna timp de 6 luni). Daca vrei ceva natural, stoarce o lamaie, imbiba un disc demachiant sau putina vata cu zeama de lamaie si da-te cu ea pe fata!:p Sau mergi la plafar si cumpara crema cu aloe vera, e foarte buna. Pe fata poti sa te speli cu sapun cu sulf (iti usuca fata, deci si cosurile si reduce excesul de sebum) sau acelasi efect il are si spalatul cu seminte de ovaz. Ai putea sa-ti faci si masti cu argila (gasesti si supermarketuri).

Take care si Craciun fericit!

| Diana1095 a răspuns:

Buna, o sa iti spun eu cum pot sa spun ca in mare parte am scapat de cosurii si de ranile( petele) care mi-au ramas de la cosuri. Am cautat pe site-uri cum pot sa scap de cosuri, eu stau in Spania, si am inceput sa caut pe site-uri romanesti sa vad daca gasesc ceva ei bine am gasit ca miere de albine este foarte buna, asa ca m-am dus m-am uitat in dulap daca am miere si daa am avut miere adusa din Romania (cumparata de la magazin) ei bine am inceput sa ma dau...aa da eu obisnuiesc sa ma duc la scoala machiata, nu cu fond de ten pentru ca daca folosesc fondul de ten pe fata cand am cosuri mi se fac cosuri dinalea galbene si urate sad eu folosesc cand ma duc la scoala BB crem de la Garnier este foarte bun si acopera destul de bine cosurile ( cand am multe cosuri si mari folosesc si putin corector big grin ) aa da am uitat sa iti spun daca te dai cu fond de ten alege un fond de ten care nu contine ulei acela afecteaza fata aportandui grasime. Ei bine daca ma dau cu BB crem nu mi se fac cosurile asa. Deci continui am inceput sa folosesc mierea de albine cam de 1 luna si sincer am vazut rezultate am pielea mult mai catifelata, curata, si acum folosesc mierea chiar daca mai am foarte putine cosuri, eu asa procedam veneam de la scoala ma demachiam cu produse pentru demachiera fetei si dupa puneam mierea de albile timp de 30 min. dupa ma spalam cu apa calduta chestia asat poti sa o faci cand vi de la scoala si seara inainte sa te pui in pat, si in weekend la fel cand te trezesti si seara. si ai sa vezi rezultate eu una sincer am cautat ca disperata cum sa scap de cosuri, eu cand am un cos si vad cum imi este fata ma doare sufletul cum se spune crying. De vreo 2 saptamani am vazut pe net ca si sucul de lamaie este bun pentru cosuri ei bine am inceput sa ma dau cu scul de lamaie pe fata, il aplik seara inainte de culcare si dimineata ma spal cu apa calduta si dupa cu apa rece pentru inchiderea porilor. Sincer cu mierea petele acelea care au ramas de la cosuri au disparut dar miai mai ramas niste pete mai mari pentru ca nu ma rabd sa nu stork cosurile si daa stiu ca nu-i bine, ei bine cu mierea am observat ca mi se duk petele dar si cu sucul de lamaie incep sa mi se duka...aa da la inceput o sa te piste sucul de lamaie dar dupa nu. Bafta sper sa functioneze si la tine si astept sa imi spui rezultatul happy