| Marcella a întrebat:

Stie cineva ce inseamna cand ti se zbate ochiul? scuze de categorie
funda

Răspuns Câştigător
| Ɔнσcʝσℓαтɛ a răspuns:

E o superstitie. Se zice ca daca ti se zbate ochiul se va intampla ceva rau. Sa-ti faci o cruce la ochi.

funda?

11 răspunsuri:
| ANONIM00000000000 a răspuns:

Unii spun ca ti se v-a intampl aceva urat dupa ce,, ti se zbate ochiul''
eu unul cred ca e ceva normal. Dar nu stiu de la ce e.

| Led a răspuns:

Buna!big grin inseamna ca o sa vezi pe cineva pe care nu l-ai mai vazut de o perioadabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce inseamna. Dar am eu o intrebare Pe 15 ianuarie mi-a venit ciclu si a doua zi nu mia mai venit deloc oare sunt gravida da-mi un raspuns te rog

| andreea_3445 a răspuns:

Hei!
si eu am avut problema asta.
cred ca e de la stres.
si atunci cand esti obosita.
relaxeaza-te si o sa te simti mai binewinking
funda?

| morion a răspuns:

O sa ai parte in ziua aia numai de noroc da funda

| Robottel a răspuns:

Buna! Din cate stiu eu aceste contracturi involuntare sunt determinate in principal de carentele de calciu si magneziu, iar tu deja iei aceste remedii. Probabil trebuie sa treaca o perioada de timp pana incep sa se suplineasca carentele

| HeathLedgerForever a răspuns:

Buna. eu ca, daca ti se zbate inseamna ca vei primi o veste : placuta sau neplacuta. (cel putin asa stiu eu dupa bunica'mea) te'am pupat :*

| ddanaraluca a răspuns:

Buna Marcella
Cand ti se zbate ochiu sigur in organismul tau a avut loc un mic dezechilibru, incepand cu un simplu exces de cafea si putand ajunge pana la o conjunctivita sau lipsa de calciu

| mistakeofyourlife a răspuns:

Se spune ca daca yi se zbate ochiul drept in familie va fi curand o nastere, air cand ti se zbate ochiul stang va fi un deces. Bine este doar o superstitie, deci nu cred ca e adevarata. Am mai auzit ca o cauza ar fi lipsa de calciu.

| PurePoison a răspuns:

Se spune ca e semn rau

| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
http://www.google.ro/......tp?/search
Probabil ai lipsa de calciu.Iti recomand sa te duci de urgenta la un consult! Bafta!

Întrebări similare