| AdelleG a întrebat:

Buna happy stie cineva de ce nu pot sa imi pun poza pe desktop?! am w7. si nu merge selectez poza dar degeaba. Funda! Urgent Va roog puppy dog eyes :-x

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca ai Windows 7 Starter nu merge sa pui poza pe desktop! Este singurul din gama de win 7 care nu are suport pentru photo for desktop.

| mariMan a răspuns (pentru neluL):

Buna nelule..am si eu o problema pe care am postat-o deja pe TPU si snv mi-a zis ca esti cel mai bun si sa apelez la tn..nu stiu ce anume am facut..ca icoanele de pe desktop imi apar cu un fundal albastru ca atunci cand sun selectate..in fine am umblat eu pe aici-adica click dreapta pe my computer-proprieties-si etc dar nimik..si mai nou..alta problema pe desktop imi apare wallpaperul doar pe un sfert de ecran in partea stanga, te rog daca ma poti ajuta.astept raspunsul tau urgent

| neluL a răspuns (pentru mariMan):

Ce windows ai?
Cum scapi de FUNDAL ALBASTRU LA ICONITE PE DESKTOP - Start-Click dreapta pe My Computer-Properties-Advanced-La Performance se alege Settings-La Visual Effects asigura-te ca e bifata optiunea "Use drop shadows for icon labels on the Desktop"

FUNDAL COLORAT LA ICONITELE DE PE DESKTOP ->>> Intra in > control panel > display > tabul ->desktop si selecteaza 'customize desktop'. Click pe tabul webs si asigura-te ca nu este selectat sau debifeaza tot din paginile Web apoi apasa OK? i OK ( Asigura-te ca nimic nu este bifat în lista de pagini Web)
Apoi -> Click dreapta pe Desktop si > Arrange Icons By... In partea de jos a meniului, asigura-te ca Lock Web Items on Desktop este DEBIFAT.
Daca nu merge, incearca sa schimbi imaginea de pe desktop ->orice poza in format.jpg, si daca tot nu merge, vezi mai departe ->
Intra in Start >Run > "regedit"
Navigheaza la
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Current Version \ Policies \ Explorer
Editeaza valoarea ForceActiveDesktopOn la 0 daca ea este 1.
Restart pc.

| NicoletaNico a răspuns:

Buna! Si eu am tot W7. Apesi click dreapta pe desktop si dai la Personalizare ( ultima optiune ). Apoi, dai acolo unde scrie,, Fundal Desktop,,, apesi pe imaginea dorita si apoi dai,, salvare modificari,,. Astfel iti apare imaginea pe Desktop. big grin

| NicoletaNico a răspuns:

Buna! Si eu am tot W7. Apesi click dreapta pe desktop, apoi dai la Personalizare ( ultima optiune ) si din fereastra ce apare dai la,, Fundal desktop,,. Alegi imaginea dorita si apoi dai,, Salvare modificari,,. Astfel iti apare imaginea pe care ai selectat-o pe desktop. Sper ca va merge. wave

| AdelleG explică (pentru NicoletaNico):

La ultima optiune scrie Gadgets happy

| Nazarie_Sergiu_1997 a răspuns:

Ma ajuti si pe mine NELUL? Am facut un fel de site prin notepad si am dat acolo sa pun o poza am facut asa cum facea si unu pe youtube, dar in loc de poza, mie imi apare pe site un fel de partrat cu un timbru care e desfacut la capatul drept se sus si este foarte mic patratul. Ma ajuti?