| MissPink a întrebat:

Stie cineva maine la ce ora mergem la scoala? K dirigintele meu nu a zis nimichappy. dau fundy:X

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Fiecare şcoală stabileşte ora deschiderii.Fratele meu e clasa întâi şi are deschiderea la 9, eu sunt a opta şi am deschiderea la 12.La alte şcoli deschiderea e la 8:30, 10 etc.
Ca să aflii la ce oră ai deschiderea, ori mergi până la şcoală şi citeşti pe gemuri [sigur scrie] ori întrebi un coleg.

7 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Poi nu prea stim, adica fiecare scoala, liceu are alt program, mai bine suna un coleg si afla e cel mai sigurhappy

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Sunt 3 metode prin care poți afla ora:
1. Suni la secretariat și întrebi;
2. Mergi la școală și întrebi portarul sau cauți vreun afiș;
3. Dai o căutare pe Goagle și vezi la școala x la ce oră începe festivitatea de deschidere. Baftă în noul an școlar!

| Andru1996 a răspuns:

Io merg la ora 9 dim dar nu stiu probabil o fi dif de la scoala la scoala dar la noi aici in omuna si prin alte comune la ora 9big grin funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12

| mileysilvester a răspuns:

Cati ani ai? 5? oricine stie ca mergem la 8:00! da totusi zi-mi si mie ce styl esti ca eu Emo-Punk, du-te la profilul meu si vezi cat is de Emo

1

| juliett66 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu o colega sa mearga pana la scoala si sa intrebe portarul, ca eu asa am facut...sau sa mergi chiar tu de azi.Asa afli sigur...big grin

| paulicabtu a răspuns:

Eu sunt clasa a 8-a si incepem la ora 9 :-s... diriga mea nu a spus nimic dar fiecare scoala stabileste orele chiar daca sunteti de dimineata sau de dupamiaza tot la ora 9 ( ma rog asta e pentru noi si mi'au zis multi din cartier ca tot la 9 incep si eI) FUNDA happy

Întrebări similare