| JustMusic a întrebat:

stie cineva vreun site cu imagini din bollywood {orasul} caut de ceva vreme si nu gasesc.Va rog ajutati-ma dau funda si vot.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing) tare faza, de cand am vazut intrebarea am cautat si chiar asa am gasit raspunsul citez "Denumirea „Bollywood" a apărut prin anii 1970, fiind dată după numele studiourilor americane din Hollywood. „Bombay" este numele vechi al orașului indian „Mumbai". Cetățenii indieni dezaprobă porecla „Bollywood", ei nefiind de acord cu denumirea de origine străină. Studiourile mai cunoscute de aici sunt Filmalaya și Film City; ele produc anual circa 200 până la 250 de filme în limba hindu."

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista orasul bollywood? stiam ca aia este o denumire a filmelor indiene

| JustMusic explică (pentru anonim_4396):

Exista, este varianta indiana a Hollywood-ului

| anonim_4396 a răspuns (pentru JustMusic):

Pai varianta ca denumire pentru filmele de "seama", dar ca oras nu cred ca exista

Nu m-ar mira sa ai dreptate, ca la ce profa am eu la gegrafie... se inventeaza orase si tari noi

Ok, mersi ca nu mai lasat sa caut de izbeliste, ai funda si vot

Cu placere, mersi

laughing) tare faza, de cand am vazut intrebarea am cautat si chiar asa am gasit raspunsul citez "Denumirea „Bollywood" a apărut prin anii 1970, fiind dată după numele studiourilor americane din Hollywood. „Bombay" este numele vechi al orașului indian „Mumbai". Cetățenii indieni dezaprobă porecla „Bollywood", ei nefiind de acord cu denumirea de origine străină. Studiourile mai cunoscute de aici sunt Filmalaya și Film City; ele produc anual circa 200 până la 250 de filme în limba hindu."