N-am o inima care sa ma framante. Dar daca aveam era trecuta prin foarte multe.
N-am o inima care sa ma framante. Dar daca aveam era trecuta prin foarte multe.
Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba...
A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
As vrea sa fiu un fulg de nea chiar daca as trai putin macar as fii pentru o zi fericita si apoi as muri linistita.
Avaible la tristete, la lacrimi si tacere…
Busy pentru fericire si speranta, avaible pentru lacrimi…
At my desk cu nimeni/cu tristetea/cu mine…
Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel, pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri…
Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…
Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreau sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Buna, iti dau putine, dar cred ca iti vor placea, tinand cont ca sunt din colectia mea si nu dau copy paste acum Asadar:
Don't ever judge anyone, you don't know their story and what's really going on. A smile can hide so much.
Rimelul zacea intins: a fost o lupta... Au ramas ochii tristi!
Maybe I will never be who I was before.
Tine minte: o fata loveste prin fapte, nu prin cuvinte.
Sentimentul nu dispare ca o vacantade vara. Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara.
Inima imi cere disperata ajutor, iar sufletul se-mbata in dulcele lichior.
Pentru multi, viitorul visat, nu este decat intoarcerea la un trecut idealizat.
You take the breath right out of me. You left a hole where my heart should be.
When you walk away, I count the steps that you take.
Zambetul celui care sufera este mai dureros decat lacrima celui care plange.
Cel mai rau este sa fi in plus acolo unde candva erai totul.
Why do all the good things come to an end?
Another day, another drama.
You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
I was happy until I realised how hurt I actually was.
You know my name, not my story.
Am invatat ca lumea nu se opreste in loc doar pentru durerea mea.
Cele mai bune statusuri de tristete sunt sentimentele tale, gandurile tale...le poti pune ca stts(pana la urma statusurile pe care tu le gasesti pe net sunt gandurile altora care au fost ca si tine suparati)
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine
Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm
Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile
Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!
Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!
Plang de durere sunt singur si trist si te vreau inapoi intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc
Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate
Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang nu mai pot te iubesc si te vreau inapoi
Inima mea e rupta in doua jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna
Cel mai dureros lucru pe care un baiat il poate face este sa lase o fata sa se arunce in iubire cand el nu are intentia sa o prinda.
- O iubire pasionanta candva poate deveni o pasionanta poveste, trecut
- Nu ma condamna ca am distrus o iubire aceasta nu a exista cu adevarat pentru mine.
- As vrea sa ma fac salvamar sa pot sa salvez forever iubirea noastra pentru a nu se pierde in valurile vietii.
- E greu sa ii spui mintii sa nu mai iubeasca atunci cand inima o face cu fiecare bataie.
- M-am indragostit de tine intr-o secunda, iar acum ca ne-am despartit simt ca o am nevoie de o viata pentru a te putea uita.
- Doare atunci cand spui adio unei persoane pentru care ai simtit ceva, dar mai rau doare daca stii ca tu ai fost singurul care a simtit
- Eu sunt sansa pe care singur ai decis sa o ocolesti.
- Apreciem lumina doar daca am stat si in intuneric!
- Eu cunosc gustul bucuriei pentru ca am gustat si amarul tristetii.
- Lacrimile de tristete sunt cuvintele rostite de inima atunci cand se simte ranita.
- E trist sa te simti singur cand ai totusi atatia oameni in preajma.
- Voi face o operatie pe cord curand Am gasit un doctor care mi-a spus ca poate sa-mi scoata din inima tot ce simt eu pentru tine
- A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este frica de viata esti pe trei sferturi mort – Bertrand Russell
- Cel mai rau lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul
- A iubi inseamna a suferi si acesta este motivul pentru care mereu multi trec pe langa tine in fuga putini stiu sa iubeasca!
- Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine
- Plang lacrimile-mi spala inima ce-mi e ca o rana
- Din dragostea noastra care stralucea intr-un glob de cristal a mai ramas doar un ciob de sticla
- Cel mai dureros lucru este atunci cand esti mintit, dar la fel de rau este sa ti se spuna ca nu meriti sa stii adevarul.
- De fiecare daca cand dragostea se termina in calea noastra vine altcineva tristetea
croissant întreabă: