Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat
imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!
zambeste si toata lumea va zambi cu tine, razi si vor crede toti ca te droghezi
prezint realitatea exact asa cum este ea, Divertisment pentru tine, mod de viata pentru mine
Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta, vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EL din viata ta
Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange! Capul sus sunt alaturi de tine! Dar nu exista acel prieten Te ridici singur si pleci!
Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut
cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima, de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea, de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede
Am prieteni ft multi, care-mi sunt dusmani tacuti! Cine e destept sa-nvete, prietenii au multe fete!
Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, acel cineva nu e de ajuns pentru tine
Vreau sa ma trezesc Si sa te vad plangand in somn Vreau sa te vad ca suferi Si eu sa rad pana adorm
Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câstigat altceva, si pentru tot ceea ce câstigi, pierzi altceva!
Ar trebui sa inveti sa apreciezi ce ai langa tine, Ar trebui sa ma respecti, stii bine.Nu vreau sa te oblig sa stai langa mine.Dar daca tot o faci, fa-ma sa ma simt bine!
Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facuta.
Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data.Dar acum sunt un alt baiat.
Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu. da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau!
Poate incerc prea mult sa m-amagesc ca te pot uita, dar si acum simt pe buze...uneori...sarutarea ta.
Imi va fi dor\Imi va fi rece\dar timpul nu va vindeca\ci doar va trece!
Totul trece, asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme
As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.
Mersi mult
N-ai pentru ce :*