| Pufariiiiiiiiiin a întrebat:

stiti vreo dieta care se tine numai cu mere, va rog eu mult vreau neaparat sa slabescstraight face. Fundutzabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Nu am auzit de asa ceva... Si numai cu mere... Tu nu realizezi ca mori de foame, cauta pe net poate gasesti, dar eu sincer nu prea cred! Sunt multe retete de slabit, dar ca sa contina numai mere nu cred ca exista; foloseste si tu o dieta care o mai gasesti si tu pe net, legumele sunt bune dar trebuie sa mananci des!

| Andrelutssa a răspuns:

Ai putea sa mananci un mar din 2 in doua ore happy
Iar ca bautura suc de mere

| Naftalinaaa a răspuns:

Exista dieta aceasta cu mere, dar nu este buna.O fata a tinut aceasta dieta cu mere cateva luni si i-a explodat stomacul, din cauza ca merele acelea au fermentat. Daca vrei sa slabesti mult incearca sa faci exercitii si sa bei foarte multa apa. Abtine-te de la paine, dulciuri, chipsuri.si mai ales de la sucuri.cola,pepsi s.a.Mananca piept de pui fiert, sau la gratar, orez cu legume sau supe.

| giulia_6149 a răspuns:

Eu nu cred ca exista sad sau poate existaa nu stiu thinking Vrei te ajut cu i dietaa? Eu o tin e superr daa rezultatee :X:X Uitee.Poi uitee in fiecare zi trebuie sa bei 2 litri de apa (corpul tau are nevoi de lichide, si mai mult de atat de ca cateodata confundam starea de foame cu cea de sete ).A doua chestie e sa nu bei sucuri, sa mananci dulciuri in exces un pahar de sus sau cevaa 3 cuburi de ceocolata e bine dar sa nu abuzezi happy Si cea din urmaa si cea mai importanta sa iti faci o ora 6, 7 sa iti propui sa nu mai mananci nimic poate daca iti vine foame sau ceva un mar nimic mai mult!
Va functionaa! Succes

| Sexy_7804 a răspuns:

Am auzit ca o fata a murit de la dieta cu mere asa ca te sfatuiesc sa cauti alta dieta:p

Funda?:*

| BiaLoveBubu a răspuns:

Bai dieta cu mere trebuie tinuta putin! 1-2 zile! merele alea n-o sa tina de foame.