| PatrisiaLove123 a întrebat:

Buna! Stiti vreo metoda prin care sa fiu mai scunda (sau macar sa par)? Nu suport cand lumea imi zice ca sunt prea inalta si chiar daca nu pare, chiar doare. Si chiar nu vreau sa mi se spuna sa imi iubesc corpul oricum pentru ca nu pot. Multumesc!

2 răspunsuri:
| Den1sa a răspuns:

Din punct de vedere vestimentar ca sa pari mai scunda ai putea purta rochii sau fuste mai lungi, pantaloni care sa iti acopere gleznele sau poate te ajuta articolul ăsta: http://cudeea.ro/trucuri-pentru-fetele-inalte/

| CassiusAlexander a răspuns:

Nu poți deveni mai scundă. Dar de ce ai vrea asta? Înălțimea e un avantaj în societate. Iar dacă vreo să te faci model înălțimea e crucială. În plus, gândește-te, cândva poate o să ai copii și vor fi și ei înalți ceea ce iar e un avantaj.
Și dacă te ajută cu ceva, din perspectiva unui bărbat, îmi plac fetele înalte, chiar și cele mai înalte decât mine! Deci să nu crezi că treaba asta te faci neatractivă. Așa cum nici a fi prea scundă nu te-ar face neatractivă. Sunt mulți factori care joacă un rol, nu avem decât să facem ce putem cu ce avem și totul va fi bine! happy