Buna,
La 21 de ani trebuie sa gandeasca altii pentru tine?!
Acum pe bune, tu nu stii ce simti si ce vrei?!
Imi pare foarte aiurita postarea asta a ta, iti explic si de ce.
Sa zicem ca majoritatea ar zice ca ai facut alegerea corecta, te-ai simti mai bine ca ai o confirmare de la necunoscuti?
Dar daca spuneai nu si lumea zicea ca ai facut o alegere proasta, te roteai la 180 de grade?
Eu zic ca trebuie sa te mai gandesti,analizeaza bine situatia si ia o decizie relevanta,nu pripita.
Referitor la mama ta,nu e nimeni in masura sa se bage peste voi.
Daca va iubiti si va intelegeti,nu mai aveti treaba cu nimeni.
Sunt multi care au plecat de acasa din acest motiv,mai rau, s-au certat si cu familia.
Familia nu e de acord uneori cu o relatie, dar nici ei nu stiu motivu daca e sa-i intrebi.
Acum cum e faza, stai la el, el la tine si care ar fi motivu pentru care mama ta il uraste asa mult?!
Nu vad nici un motiv relevant aici.
Bani se pot face,puteti sa-i faceti chiar si impreuna.
Cunosc multe cupluri care au plecat in strainatate, si aveau cam tot ce le trebuie acasa.
Mai putin linistea sufleteasca, asa e cand se baga parintii.
Studentia e o pierdere de timp in ziua de azi, experienta si scoala vietii, atat.
Virgina pana la 30 de ani, bine ca nu vrea pana in seara nuntii.
Dar cum ar fi ca ea sa fie pana la varsta de 30.
Nu stiu, dar are o gandire comunista si demodata, sper sa nu reuseasca sa-i spele si pe altii pe creier.
Casatoriti-va!
Vatrebuiesc cativa banuti pentru analkizele medicale, taxa de casatorie si cam atat. Puteti sa va imbracati normal si sa aveti 1 singur pereche de prieteni cu voi, ca sa va fie martori la casatorie.
Dao in petlejic pe mă-ta
Daca va iubiti e bine
daca sunteti de prin partea asta moldova e o soacra inraita
Important este ceea ce simti tu! Parerea parintilor poti sa o asculti insa o treci prin filtrul tau. Decizia iti apartine tie, tu traiesti pentru tine, nu traieste nimeni in locul tau! Parintii tai pot doar sa isi exprime opinia insa tu vei trai zi de zi cu partenerul tau.
Cantareste bine decizia, pentru ca acest om va fi teoretic persoana alaturi de care iti vei petrece restul zilelor. Nu spera la schimbari majore din partea lui. Daca anumite lucruri nu fuctioneaza in prezent, in timp se for acutiza problemele.
In decizia ta tine cont de proverbul - "lupul isi schimba parul dar naravul ba".
Certurile voastre va privesc pe voi. Daca tu consideri ca nu sunt probleme grave si poti trece peste atunci parintii nu au ce sa se amestece in viata voastra.
Asculta si tine cont de parerea parintilor insa nu lasa acest lucru sa iti ghideze integral viata. Ei pot fi de cele mai multe ori subiectivi in incercarea de a te proteja. Pentru tine niciodata nu va exista partenerul ideal...mereu vor fi mici "carcoteli" din partea lor.
Chiar daca ai acceptat propunerea lui de casatorie nu te grabi in ideea de a face si nunta. Puteti trai o buna perioada logoditi sa vedeti cum merg lucrurile. Nu o hartie leaga doi oameni si sentimentele dintre ei. Orice decizie importanta necesita timp de gandire, cu atat mai mult in acest caz.
Nu lasa relatia cu parintii sa iti influenteze relatia cu viitorul partener!
Sfatul meu ar fi sa va mutati o perioada impreuna sa vedeti daca lucrurile functioneaza intre voi, apoi esti libera sa faci pasul mai departe.
Decizia finala iti apartine! Multa bafta!