| Anto_9732 a întrebat:

Stiu ca am mai pus intrebarea aceasta dar acum s-a schimbat ceva. Baiatul pe care il plac a intrat aseara pe mess si i-am spus craciun fericit. El mi-a raspuns asa: "Multumesc la fel draga mea :X:*". Dupa aceea l-am intrebat ce face si a continuat sa imi spuna "scumpa mea" si "draga mea". Chiar nu mai stiu ce sa cred. Ma place sau isi bate joc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde baiatul oh go on

dar nu iti fa sperante.
eu consider ca daca vorbesti cu "scumpa mea" "draga mea" e panaramaoh go on
tu daca ai vorbi cu un baiat nu cred ca i-ai zice" usuletu meu " si etc.
ai grija:*

13 răspunsuri:
| Anablondyi a răspuns:

Se joaca cu tine draga! cam asa suna si intrebarea [usa de mine :* si mi s`a spus ca din cauza ca el stie ca eu il plac vrea sa se joace cu mine, in niciun caz nu mai are treaba sau nu mai e curios de mine dar ii place sa faca misto! asta este nici mie nu`mi convine dar obisnuieste`te cu ideea

| Cherry56 a răspuns:

Dapwinking lasa-l in pace si nu il mai baga in seama

| deadea23 a răspuns:

Poate s-a simţit bine că i-ai spus Crăciun Fericit. Eu cred că te place happy

| SimoooSven a răspuns:

Poate isi bate jocthinking
sau nu.nu stiu baietii sunt greu de inteles. o chestie din asta mi s-a intamplat si mie.si eu am crezut ca ma place. dar nu a fost asa.chatterbox

| Ghost_2224 a răspuns:

Daca iti spune "draga mea " si "scumpa mea" nu inseamna ca te place. happy Wake up, girl! Nu tot ce zboara se mananca.

| bsorynovidiu a răspuns:

Face misto... Vrajeala.

| Anto_9732 explică:

@ Ana: El nu stie ca il plac. Nu i-am aratat ca il plac.

| Anto_9732 explică:

@ Ghost: Stiu ca nu tot ce zboara se manancawinking. Dar nu au fost numai chestiile astea. S-au mai intamplat multe face to face. Stai linistita ca nu m`am luat numai dupa aceste chestii happy.

| jessyca_5795 a răspuns:

Poate asa vorbeste el cu toate fetele; draga mea; scumpa mea; daca vb asa nu inseamna ca te place

| Izzaabellaa a răspuns:

Oo te place sau cred ca a aflat de la cineva si acum incearca sa fie dragut cu tine...

Marry Christmas!

| Rustin a răspuns:

Poate vrea sa para ca nu-i poponar.Cred...

| PattyX a răspuns:

Pai nu inseamna ca te place daca iti spune asa. Dar fa-ti curaj si intreaba-l ti-as sugerabig grin mie mi-a mers

| Anto_9732 explică:

Va multumesc tuturor pentru ajutor. Sfaturile voastre mi-au fost de mare ajutor. Mi-am facut curaj sa vorbesc cu el si mi-a spus ca ma place dar atunci a intervenit o prietena si s-a bagat in vorba cu el pentru ca vroia sa afle daca suntem impreuna si a stricat momentullaughing. Dar mi-a spus ca vorbim maine fata in fata dar sa fim singuri. happy. Deci inca o data va multumesc>big grin