Se joaca cu tine draga! cam asa suna si intrebarea [usa de mine :* si mi s`a spus ca din cauza ca el stie ca eu il plac vrea sa se joace cu mine, in niciun caz nu mai are treaba sau nu mai e curios de mine dar ii place sa faca misto! asta este nici mie nu`mi convine dar obisnuieste`te cu ideea
Poate isi bate joc
sau nu.nu stiu baietii sunt greu de inteles. o chestie din asta mi s-a intamplat si mie.si eu am crezut ca ma place. dar nu a fost asa.
Daca iti spune "draga mea " si "scumpa mea" nu inseamna ca te place. Wake up, girl! Nu tot ce zboara se mananca.
@ Ghost: Stiu ca nu tot ce zboara se mananca. Dar nu au fost numai chestiile astea. S-au mai intamplat multe face to face. Stai linistita ca nu m`am luat numai dupa aceste chestii .
Poate asa vorbeste el cu toate fetele; draga mea; scumpa mea; daca vb asa nu inseamna ca te place
Oo te place sau cred ca a aflat de la cineva si acum incearca sa fie dragut cu tine...
Marry Christmas!
Pai nu inseamna ca te place daca iti spune asa. Dar fa-ti curaj si intreaba-l ti-as sugera mie mi-a mers
Va multumesc tuturor pentru ajutor. Sfaturile voastre mi-au fost de mare ajutor. Mi-am facut curaj sa vorbesc cu el si mi-a spus ca ma place dar atunci a intervenit o prietena si s-a bagat in vorba cu el pentru ca vroia sa afle daca suntem impreuna si a stricat momentul. Dar mi-a spus ca vorbim maine fata in fata dar sa fim singuri. . Deci inca o data va multumesc>