| Aleeeeeeee a întrebat:

Buna happy stiu ca am pus intrebarea asta de vreo 2 ori dar inca nu stiu cum sa ii spun unui baiat ca il plac.

Sutem colegi de clasa ( trec in a8a ) eu am 13 air el 14 ani, il plac de aproape un an si de 2 saptamania tot vreau sa imi fac curaj sa ii spun big grin. Eu nu am avut pana acum prieten si nici primul sarut nu l-am avut sad. Ma gandeam ca intr-o zi daca e singur o sa il intreb ce parere are despre mine happy. Oare sa ii spun c il plac? sau sa il fac sa isi de-a seama singur, ce sa fac?
Cum sa fac sa isi de-a seama?

big grin big grin fundita
... mersi anticipat happy

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Dizzy a răspuns:

Daca chiar iti place asa de mult de el.de ce nu?
Dupa ce ai sa-i spui ai sa-ti dai seama ca nu a meritat sa astepti atata timpbig grin

eu cred ca mai bine sa regreti ca ai facut un lucru decat sa-ti para rau ca nu l-ai facut

Asa ca bafta!:*

| mada_9093 a răspuns:

Buna! eu cred ca ar trebui sa ii spui direct ca il placi mult(can e singur)si apoi o sa iti dai seama daca sentimentul e reciproc. dar trebuie sa nu pari topita dupa el adica sa nu te foloseasca (ai mare grija)
mult succes!

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Daca u ai 13 ani si el 14 ani nu cred ca tear placea mie numiar sa am o iubita mai mica adica 1 an cam mult baetilor nu prea le plac pe fetele mai mici