| Adry05 a întrebat:

Bună!
Ştiu că e aiurea să crezi în vise, dar ăsta mi-a cam dat de gândit. Prietenul meu a visat că s-ar fi împăcat cu fosta lui prietenă, şi se visa sărutându-se cu ea. Crdeţi că înseamnă ceva? O prietenă mi-a zis că a citit undeva că asta înseamnă că nu este mulţumit de relaţia prezentă. Voi ce ziceţi?
Şi încă ceva, ştiţi când începe 'Românii au talent'? happy

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi ce spune dicționarul de vise de pe www.elystar.ro
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apoi... totul depinde de el, nu te niste vise, cu toate ca am avut o intamplare foarte naspa in privinta asta? sad
Romanii au talent incepe prin ianuarie, ca fac preselectiile apoi incep sa le difuzeze, sau sa speram pe la sfarsitul lui decembrie.

| Flaviucu a răspuns:

Se spune ca ce visezi e opsul cu realitatea, asa ca. e doar un vis, eu nu mi-as bate capul.

| Adry05 explică (pentru Flaviucu):

Da ştiu, nici eu nu mă sinchisesc prea tare de vise, dar ăsta m-a cam pus pe gânduri, mai ales la ce mi-a zis aceea prietenă. Oricum, mulţumesc pentru încurajare. happy

| Flaviucu a răspuns (pentru Adry05):

Si nu vreau sa te sperii dar se spune ca visezi ceva ce iti doresti sau ceva de care iti este frica.

| Adry05 explică (pentru Flaviucu):

Deci, ai aceeaşi teorie ca şi respectiva persoană. Ea cred că este încă importantă pentru el, adică cred că încă ţine puţin la ea, nu sunt tocmai sigură. Ei, e ceva normal, pentru că a stat o perioadă destul de lungă cu ea. happy Oricum, mulţumesc pentru răspuns. happy O seară placută.

| passyon22 a răspuns:

Ca vrea sa te faca geloasa:dEu nu cred in vise!

| Adry05 explică (pentru passyon22):

Adică vrei să zici c-a minţit?

| passyon22 a răspuns (pentru Adry05):

E posibil