| blackheart26 a întrebat:

Stiu ca este a nu stiu câta întrebare despre prietena mea cea mai buna, dar am nevoie de păreri noi.
Deci, am supărat-o acum 2 zile, iar ieri i-am făcut roman cu toate scuzele posibile, iar ea mi-a răspuns doar cu un simplu "no ❤️" iar după un "dar eu nu mai vreau, nu mai putem fi prietene" credeți ca este o simpla faza de a ei? Mă are la prieteni, la follow la tot, nu stiu ce sa cred, părinții îmi spun sa o las câteva zile sa se calmeze apele, of, nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa intru in vorba cu ea ca îmi da un seen cât mine de mare! Aveți vreun sfat? Este o fire suparacioasa dar mă ierta repede tot timpul, acum simt ca am pierdut-o definitiv și nu mă împac cu ideea! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Anonima163333 a răspuns:

Ce ti-am mai zis in celelate raspunsuri.Si eu m-am certat la un moment dat cu prietena mea, apoi i-am scris iar dupa o saptamana si mi-a raspuns foarte calm, am putut discuta normal.Trebuie s-o faci sa-i fie dor de tine si sa uite (partial) de cearta. Daca nu-s prea curioasa, de ce v-ati certat?

Daca, sa zicem ca nu se calmeaza, nu mai insista.Stiu ca-i greu, dar trebuie s-o lasi, inseamna ca are probleme de comportament si nu merita prietenia ta.Tii mult la ea, dar uneori e mai bine sa lasi oamenii de genul.
Ma bucur ca te sprijina parintii. Sper sa va impacati.Stii vorba aia, azi ne certam, maine ne impacam.Succes si sanatatea in continuare!

| blackheart26 explică (pentru Anonima163333):

Mulțumesc frumos! Da, e greu, dar o sa îi dau timp sa se liniștească, din câte am văzut se simte și ea destul de rău, dar nu mă bag ca sa nu înrăutățesc situația.

Ne-am certat din cauza mea, de la o simpla intrebare care nu a avut nicio relevantă, s-a supărat și s-a ajuns la asta, nu mă așteptăm sa reacționeze așa?

| Anonima163333 a răspuns (pentru blackheart26):

Off...imi pare rau, asa-s unele persoane, se supara din orice.O sa-i treaca.

Asta sper și eu! Mulțumesc mult de tot!

6 răspunsuri:
| Devil21 a răspuns:

Sa ii lasi spatiu, sa ii dai timp si sigur o sa va impacati!

| blackheart26 explică (pentru Devil21):

Mulțumesc de răspuns! Asta și incerc sa fac, nu vreau sa o pierd având in vedere ca nu a tăiat niciun contact cu mine?