Ce ti-am mai zis in celelate raspunsuri.Si eu m-am certat la un moment dat cu prietena mea, apoi i-am scris iar dupa o saptamana si mi-a raspuns foarte calm, am putut discuta normal.Trebuie s-o faci sa-i fie dor de tine si sa uite (partial) de cearta. Daca nu-s prea curioasa, de ce v-ati certat?
Daca, sa zicem ca nu se calmeaza, nu mai insista.Stiu ca-i greu, dar trebuie s-o lasi, inseamna ca are probleme de comportament si nu merita prietenia ta.Tii mult la ea, dar uneori e mai bine sa lasi oamenii de genul.
Ma bucur ca te sprijina parintii. Sper sa va impacati.Stii vorba aia, azi ne certam, maine ne impacam.Succes si sanatatea in continuare!
Mulțumesc frumos! Da, e greu, dar o sa îi dau timp sa se liniștească, din câte am văzut se simte și ea destul de rău, dar nu mă bag ca sa nu înrăutățesc situația.
Ne-am certat din cauza mea, de la o simpla intrebare care nu a avut nicio relevantă, s-a supărat și s-a ajuns la asta, nu mă așteptăm sa reacționeze așa?
Off...imi pare rau, asa-s unele persoane, se supara din orice.O sa-i treaca.
Asta sper și eu! Mulțumesc mult de tot!
Mulțumesc de răspuns! Asta și incerc sa fac, nu vreau sa o pierd având in vedere ca nu a tăiat niciun contact cu mine?