Pentru ca pe alea le considera c***e sau poate chiar se poarta ca unele si baietii sunt cam prostuti si vor sa o f**a pentru ca cred ca se va lasa usor. Pt ca celelalte fete sunt dragute si au ce le trebuie dar stiu ca no sa le convinga asa usor. Pt baietii totu se invarte in jurul s*x-ului.
Hai sa iti zic ceva... Un tip s-a tinut dupa mine un an si ceva.si acum se mai tine...Si sti de ce se tine dupa mine? Nu pentru ca am cur sau tate.ci pentru felul meu de a fi!
Cand iti place de un baiat fi tu insuti! nu te da in spectacol...si fi prietenoasa! Dupaia totul vine de la sine!
Da, stiu cum e. Dar aici nu vorbesc de un singur tip.
Vorbesc despre faptul ca aproape TOTI tipii se tin dupa acea fata...-.-
Pai nu e normal? Nu sttii ca asa sunt baietii?:-J putini sunt cei care se uita dupa inima unei fete
Aici ai dreptate
:d Cand nu am eu dreptate?
Glumesc))))))
Ele au tate, fund mare.nu prea conteaza la baieti cum esti la fata.Conteaza si asta dar mai mult sa ai tate si fund mai mare decat ale celorlalti prieteni ai lor.
PS:Cautati un iubit care sa te merite.si sa teiubeasca pentru cea ce esti nu dupa cum arati! :*
Papa!
Mda. Faza e ca si eu am tate si cur. Si tot exista mereu una mai ''hot'', mai ''draguta'' mai nu stiu cum ca mine... Si pun pariu ca toate fetele patesc asta, sau au si ele una asa in grupul lor.
ale0409 întreabă: