Pe. mine nu mai facut sa ma simt prost, ba chiar am realizat ca este bine sa stii in viata cand sa te opresti si sa stii sa tii la acea perosoana ca o data si o data nu o sa mai fie. multumesc mult ...si imi pare rau pe tru tine, sper sa treci peste asta
Nu conteaza cine se pare ca a fost cineva drag, oricum are deplina dreptate trebuie sa stii cand sa pui punct cand sa te opresti
Cu totii am avut tragedii in viata, probleme care ne-au maturizat, ne-au tampit, sau ne-au marcat. Dar trebuia sa specifice. Imi pare rau pentru ea. condoleante. etc.
Nu a fost un prieten
Ba zici că vrei să ne-atragi atenția ba zici că putem să ignorăm mesajul. Hotărăște-te. Nu înțeleg de ce ai mai spus "Nu îl vom uita niciodată" dacă și așa nu ai precizat pe cine. Nu te descarci postând pe net o întrebare. În fine... condoleanțe.
Ai stofa de politician tipa, vorbesti multe despre nimic, esti si blonda?
Nu prea te inteleg, vrei sa ne povestesti sau nu? daca vroiai sa ne atentionezi puteai sa o faci si fara sa dai mici detalii prin care ar trebui noi sa intelegem ca ti s-a intamplat ceva urat.
Bai deci nu ai zis nimic ! serios. ok ai o problema. super! spune despre ea. asa, picanterii din astea stim si noi cu dalde sa aveti grija de ce aveti... bla bla bla si stai chil ca nu m-ai facut sa ma simt rau ci m-am simtit amuzat. mersi
voie buna.
p. s. beeeee happpppyyyyyyyyy!
Pentru a te intelege cu adevarat trebuie sa ne explici mai bine... te inteleg ca nu vrei sa vorbesti despre asta, te apreciez pentru sfaturi, sper sa treci cu bine peste...si sa stii ca orice ti s-ar fi intamplat viata merge inainte.Succes sa treci cat mai repede peste:*!