anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna stiu ca in mod normal ar trebui sa postez o intrebare sau cv de genu dar s-a intamplat cv grav si nu pot trece cu vederea asa ca m-am gandit sa va atrag voua atentia.
in primul rand as vrea sa va atrag atentia ca viata este cea mai importanta si trebuie traita din plin dar trebuie sa stii si cand sa te opresti pentru a nu avea un sfarsit tragic(nu as vrea sa va dau detalii multe deoarece e o drama, care ar putea intr-un fel marca pe cinevahappy )
ei bine aveti grija de voi si de gei dragi voua si aveti grija sa nu ii pierdeti deoarece abia dupa ce ei vor pleca sau nu vor mai fi veti incepe sa ii pretuiti cu adevarat.
in zilele noastre doar de la o simpla prostie poti ajunge la un sfarsit tragic. doar de la o nebunie o chestie nefireasca.
mesajul meu poate fi sau nu bagat in seama eu l-am scris doar pentru a ma descarca emotional.
si totusi poate ca ar fi bine ca unii sa se gandeasca la ceea ce am scris deoarece este un adevar inspirat din viata reala si din ceva ce s-a intamplat acum cinci zile.

de un singur lucru imi pare rau si acela este ca mesajul meu este deprimnat si poate v-a facut sa va simtiti aiurea si de aceea imi pare sincer raubig grin

ps: Nu il vom uita niciodata!
imi pare mult prea rau ca v-am facut sa va simtiti aiurea

Răspuns Câştigător
| teonickateo a răspuns:

Pe. mine nu mai facut sa ma simt prost, ba chiar am realizat ca este bine sa stii in viata cand sa te opresti si sa stii sa tii la acea perosoana ca o data si o data nu o sa mai fie. multumesc mult ...si imi pare rau pe tru tine, sper sa treci peste asta

10 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Imi pare rau pentru pierderea suferita.

| Ambassaderåd a răspuns:

Who? tata, mama, fratele, catelu?

| AlinKun a răspuns (pentru Ambassaderåd):

Nu conteaza cine se pare ca a fost cineva drag, oricum are deplina dreptate trebuie sa stii cand sa pui punct cand sa te opresti

| Ambassaderåd a răspuns (pentru AlinKun):

Cu totii am avut tragedii in viata, probleme care ne-au maturizat, ne-au tampit, sau ne-au marcat. Dar trebuia sa specifice. Imi pare rau pentru ea. condoleante. etc.

| zoeyangel a răspuns (pentru Ambassaderåd):

Nu a fost un prieten

| Laura a răspuns:

Ba zici că vrei să ne-atragi atenția ba zici că putem să ignorăm mesajul. Hotărăște-te. Nu înțeleg de ce ai mai spus "Nu îl vom uita niciodată" dacă și așa nu ai precizat pe cine. Nu te descarci postând pe net o întrebare. În fine... condoleanțe.

| CrazyTeenager a răspuns:

Ai stofa de politician tipa, vorbesti multe despre nimic, esti si blonda? big grin

| papusica987 a răspuns:

Nu prea te inteleg, vrei sa ne povestesti sau nu? daca vroiai sa ne atentionezi puteai sa o faci si fara sa dai mici detalii prin care ar trebui noi sa intelegem ca ti s-a intamplat ceva urat.

| jungle3000 a răspuns:

Bai deci nu ai zis nimic laughing! serios. ok ai o problema. super! spune despre ea. asa, picanterii din astea stim si noi cu dalde sa aveti grija de ce aveti... bla bla bla happy si stai chil ca nu m-ai facut sa ma simt rau ci m-am simtit amuzat. mersi tongue
voie buna.
p. s. beeeee happpppyyyyyyyyy!

| Skumpii a răspuns:

Pentru a te intelege cu adevarat trebuie sa ne explici mai bine... te inteleg ca nu vrei sa vorbesti despre asta, te apreciez pentru sfaturi, sper sa treci cu bine peste...si sa stii ca orice ti s-ar fi intamplat viata merge inainte.Succes sa treci cat mai repede peste:*!