| R100 a întrebat:

Buna, stiu ca intrebarea mea o sa para un pic bizara. Mai este destul pana cand vine Pastele, dar eu as vrea sa va intreb de pe acum ce ideei imi puteti da de o tinuta decenta pentru vremea noastra de acum, deoarecee am tot citit fel de fel de lucruri despre tinuta in biserica pe vremuri, ba e buna fusta ba nu e buna, ba trebuie parul prins ba nu. Nu vreau sa atrag oricum priviri pentru ca nu de asta se merge la biserica, in Noaptea de Inviere dar totusi nici sa optez pentru ceva, care sa atraga priviri rautacioase din partea tuturor. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste ideei cat de cat decente si in acelasi timp frumoase.

2 răspunsuri:
| Bashiix3 a răspuns:

Sincer sa fiu poti merge imbracata in: Fusta, un tricou misto si parul desprins(cret sau drept)winking

| Vise1colorate a răspuns:

Ai putea incerca o pereche de jeansi mulati si inchisi la culoare :negru sau albastru inchis cu o bluza un pic mai lunga,de o culoare mai calmahappy fara sa fie stridenta(fara rosu si portocaliu)si despre par il poti prinde intr-un coc lejer,sau pur si simplu lasat pe spate si intins.(fara spuma sau gel sau ceva de genu asta).In rest conteaza si atitudinea, un pic mai rezervata, fara sa vorbesti tare sau sa incepi sa povestesti cu cunoscutiihappy Important e sa simti atmosfera si sa mergi acolo doar cu scopul de a te ruga si pentru nimic altceva.Succes si Sarbatori fericite! happy