anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* stiu ca nu este bine ca am pus intrebarea aici ca nu are nicio legatura cu oamenii insa este cea mai vizitatabig grin.Deci: am un pechinez de 4 ani care nu l-am dus niciodata la tuns si din pacate nici la veterinar pentru vaccinuri in ultimii ani.Acum sa va explic si de ce: cand catelul avea 7 luni(cica, mie mi se pare mai batrana ca are blana alba un pic pe la bot.acum nu stiu) l-am luat de la cineva care mi-a spus ca este foarte cuminte etc.De cand l-am adus acasa, la 1 saptamana cam asa, si-a aratat "adevarata fata" adica latra de nebuna cand suna cineva la interfon sau la telefon sau bate cineva la usa sau avem musafiri sau pe holurile blocului de la etaj pana la parter cand trebuie sa o duc afara. Daca stiti ceva ce i-as putea face ca sa se invete sa nu mai latre de nebuna v-as fi foarte recunoscatoare.In al doilea rand trebuie sa o duc neaparat de veterinar deoarece in primul rand trebuie sa o tund ca are par prea mult si lung si la urechi este incalcit(l-as taia eu dar mie ca ma musca, ca face urat si atunci) iar in al doilea rand ca trebuie sa-i fac vaccinurile. Ce i-as putea face ca sa stea sa o duc la veterinar macar sa o tunda? Si mi-a zis veterinarul cand am mai incercat odata sa o duc ca nu ii poate face anestezie ca are o problema cu un fel de astm si ii dau acum fenobarbital si mi-a spus ca nu ii poate face anestezie in situatia asta.Deci.ce as putea facesad? Multumesc. Dau fundita:*

1 răspuns:
| Adryan28 a răspuns:

Pai poate o fi in calduri ( cum sunt toate catelele) sti tu. si de aia poate este asa agitata.