| Hugulets a întrebat:

Buna (((
stiu ca nu este o problema chiar atat de grava darr totusi nu stiu ce sa fac. m-am despartit de prieten.o doamne am senzatia ca acum seara jumatate din mine a plecat cu el. sanse ca sa mai fim impreuna nu mai sunt. sufar enorm am tinut la el mai mult ca la mine. nu ma credeti de un copil. sun matura deja dar am iubit ca un copil cu toata inima. va rog. idei ce sa fac. ca sa-l uit mai repede? nu stiu voi de obice ce faceti. eu plang fiindca o data cu lacrimile pleaca si durerea din suflet. nu pot sa nu ma gandesc la NOI* imi alearga prin minte amintiri. si emotzii mari pe care le-am avut alaturi de el. nu'mi mai vad viitorul fara el. [ vb de planul sentimental] ne-am despartit cu 2 luni in urma. si acum nu mai puteam i-am scris sa ne vedem si ne-am vazut de 2 ori. si ak'u seara. am pus punctul definitiv care trebuia de mult timp sa fie pus.

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Se vede cat de matura esti cand vine vorba de relati! Gandeste-te putin si mediteza in profunzime problema.De ce nu mai puteiti fi impreuna? E chair asa de grav de e batut in cuie "nu"? Ore a cui a fost vina? Daca e el a fost de vina, ar trebui sa gandesti mai pozitiv unipic. Daca zici ca ai tinut enorm la el, e normal ca o perioda sa treci printr-o perioada mai grea! Capu sus si mult succeshappy

| elena1403 a răspuns:

Buna. Incearca sa uiti. Daca vrei poti. Si eu m-am despartit ieri. Am fugit dupa ce m-a strans de gat. Nu i-am mai dat ocazia sa mai puna in aplicare si alte idei de-ale lui. Nimeni nu merita sa plangi dupa el. Ai sa dai peste cineva care te va iubi, dar trebuie sa ai rabdare. Unii raman de la gradinita impreuna, altii dupa ce implinesc 30 de ani sau poate mai tarziu; si mai sunt si cazuri in care nu-si gasesc perechea... Gandeste pozitiv! O zi frumoasa!

| Hugulets explică:

Mersi mult. [hug