Pai mai bine iti rogi mama sau o prietena in care ai incredere si care stie ce face sa te penseze.Totusi,sunt si fete care nu au nevoie sa fie pensate, pentru ca arata foarte bine si asa.Mai poti incerca si la un salon de cosmetica, singurica nu iti recomand.
Buna, da nu iti face griji, spune-i unei prietene care le are cu pensatul, sa te penseze sau mergi pentru.prima data la un cabinet sa te pensezi ca sa iti dea o forma frumoasa, apoi tu te vei pensa singurica, luand doar firele care sunt in plus.Nu iti face griji in legatura cu asta, oricum parul va creste inapoi asa ca daca greseste, vor creste inapoi, daca ti-e frica, atunci nu te pensa inainte de intalnire, nu e mare lucru ca nu te-ai mai pensat, nici eu nu prea m-am pensat, nu demult am inceput sa ma pensez dar nu ma sresez cu asta!
Pff.Si eu am o prietena care s`a pensat, si-a facut sprincenele subtiri si ii sta oribil.
Dar tu pentru inceput, nu ti le face chiar foarte subtiri, ci doar dale o forma mai frumoasa.Si cu timpul penseaza`te din ce in ce mai mult(dar nici prea prea nici foarte foarte)
Pa, te pup.
Prima data ar trebui sa mergi la salon sa iti de o forma frumoasa, ca nu e scump iar apoi poti incerca si sg
Pai prima dat ar fi mai bine sa te duci la salon sa iti dea o forma. Ele o sa te ajute si o sa-ti recomande cam ce forma ti-ar sta mai bine. fundita?
Buna! Eu cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un salon pentru inceput; acolo vor stii cum iti sta bine si cum trebuie sa te pensezi si sa nu-ti faci griji ca nu o sa-ti stea rau deloc. Eu cand m-am pensat prima oara m-am pensat acasa si mi-a parut rau de aceea te sfatuiesc sa te duci la salon si n-o sa regreti.
Nu iti face griji, prima data va fi foarte dureros. vei avea impresia ca nu-ti sta dar cu timpul iti vei gasi forma sprincenelor ca sa fie perfecte. bafta!