| BiancaMB a întrebat:

Bună, știu ca pare ciudat, insa aseară am avut un sentiment ca se va întâmpla ceva, m-am pus sa dorm si mi-a apărut in vis ca găseam o papusa din plastic cu fața de culoare neagra si după am început sa alerg de niste spirite care simțeam ca imi vor raul. Faza ciudata acum este ca am ajuns in fata casei mele si văzusem mare cort alb cu mese pline si cu niște lumânări, eu ziceam ca a murit bunicul meu (este mort) dupa am întrat în casa si acolo l-am văzut pe el si pe mamaia mea (ea trăiește) sa apropiau de mine. Am început sa plâng, l-am luat in brate, mamaie mi-a spus cum a murit ea si dupa știu ca i-am întrebat multe chestii insa singura chestie pe care imi aduc aminte este cand i-am spus eu tataie tu mai vii la noi sa ne vezi? Si el mi-a răspuns da tataie de când am ajuns acolo va privesc mereu si mai va vizitez.
Dupa i-am zis ca ma tem de o entitate si el a venit mi-a pus in palmă un inel (acela fiind de la tatăl meu pe care il am in casa) si mi-a spus poarta asta vei avea noroc.

Ce inseamna asta?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic! Doar un vis de noapte fara nici o semnificatie.
Bunicul este mort, inelul il ai in familie, deci aboslut nimic nou sub soare.

O zi frumoasa si insorita sa ai!
Si sa nu mai manaci foarte tarziu noaptea, ca sa nu mai ai cosmaruri cand mergi la culcare.

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nimic. Este un vis datorita faptului ca te-ai gandit la anumite lucruri.

| BiancaMB explică (pentru Aasdfghj):

Da insa a fost foarte ciudat cand după ce l-am îmbrățișat mi-a dăruit inelul de la tatăl meu pe care nu il mai voriam.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce vrei tu să însemne, aia înseamnă.