| SexyAnon a întrebat:

Ştiu că pare o întrebare stupidă, dar ce pot face pentru a-mi place rock-ul?
Sau ce melodii te fac să iti placă rock-ul?
Nu ştiu cum să vă explic, dar când ascult o melodie rock mă deranjează, adică nu simt nimic decat disconfort!

Răspuns Câştigător
| MademoiselleV a răspuns:

Nu toţi pot înţelege rock-ul. Nu trebuie şi nu poţi să îţi schimbi gusturile doar pentru că majoritatea ascultă rock. O melodie nu o asculţi decât dacă îţi face plăcere, o înţelegi şi te regăseşti în ea. Nu ai ce să faci! E ca şi cu o prăjitură. Nu ţi-o poţi băga pe gât dacă nu îţi place. O zi bună!

7 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Nu mai asculta! Nu e pentru tine.Si nu trebuie sa te silesti sa asculti ceva ce nu pricepi.Te nasti cu muzica in sange, nu-ti poate place peste noapte.

| TheBiban a răspuns:

Nu incerca sa-ti placa, incearca sa-l simti.De ex, du-te la un concert cu prietenii si lasa-te invadat(a) de rock.

| lilbb a răspuns:

Chiar e o intrebare stupida.

| metalheart a răspuns:

Pai dc vrei sa-ti placa rock-ul? adica e absurd... daca nu-ti place asta e...nici mie nu-mi plac manelele.si ce? asta nu inseamna ca trebuie sa ma fortez sa-mi placa.

| Morena12 a răspuns:

Dar daca te deranjeaza dc vrei sa iti placa?

| xJeniferx a răspuns:

Asculta melodii de la Avril Lavigne ea canta rock si melodiile de la sunt cool. Poate asa o sa inceapa sa-ti placa rock
-ul:d

| IuliScar a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa asculti ce iti craeza confort, ce iti place, si ce te relaxeaza. Si sa nu incerci sa asculti un anumit gen pentru ca persoane din anturaju tau o fac.