Nu toţi pot înţelege rock-ul. Nu trebuie şi nu poţi să îţi schimbi gusturile doar pentru că majoritatea ascultă rock. O melodie nu o asculţi decât dacă îţi face plăcere, o înţelegi şi te regăseşti în ea. Nu ai ce să faci! E ca şi cu o prăjitură. Nu ţi-o poţi băga pe gât dacă nu îţi place. O zi bună!
Nu mai asculta! Nu e pentru tine.Si nu trebuie sa te silesti sa asculti ceva ce nu pricepi.Te nasti cu muzica in sange, nu-ti poate place peste noapte.
Nu incerca sa-ti placa, incearca sa-l simti.De ex, du-te la un concert cu prietenii si lasa-te invadat(a) de rock.
Pai dc vrei sa-ti placa rock-ul? adica e absurd... daca nu-ti place asta e...nici mie nu-mi plac manelele.si ce? asta nu inseamna ca trebuie sa ma fortez sa-mi placa.
Asculta melodii de la Avril Lavigne ea canta rock si melodiile de la sunt cool. Poate asa o sa inceapa sa-ti placa rock
-ul:d
Cred ca cel mai bine ar fi sa asculti ce iti craeza confort, ce iti place, si ce te relaxeaza. Si sa nu incerci sa asculti un anumit gen pentru ca persoane din anturaju tau o fac.