Daca e mai jucaus, asa cum spui tu, el va fi acela care va incepe sa se joace cu tine, daca asta isi doreste
Eu nu am inteles nimic din ce ai scris tu...de obicei fetele destepte pun si intrebari directe si la subiect/obiect...cred ca tu vrei intr-adevar sa te joci de-a "mama si cu tata"...numai ca el este prea micut si nu intelege sexul, el vrea sa se joace pur si simplu si sa necajeasca fetele, iar acestea cu imaginatia lor bogata vad...sex, sex si numai sex...
Daca vrei chef de joaca, fa-l sa sughitze, sa vezi daca i s-a format "marul luiAdam".
Nu te supara dar...
Tu unde ai invatat limba romana?
Sau cu cine ai facut romana la scoala?
Hm. ce vrei sa faci?
Scuza-ma dar nu se intelege mare lucru din ce ai scris tu .
Credeam ca sunt eu batuta-n cap de nu am intales nimic dar se pare ca nici ceilalti nu au priceput mare lucru
Scuze dar incerca o exprimare mai clara O. o. Eu sincer nu am priceput nici macar 1% din ce ai vrut sa spui. In ce fel vrei sa te joci cu el? Vrei sex sau jocuri ca intre prieteni?
Buna! sper sa nu te superi dar nu inteleg nimic din ce ai scris si cu joaca asta? cati ani ai? ar trebui sa te pui pe invatat ca daca esti de-o seama cu mine sau mai mica o sa sa dai dai examen '' de treapta'' la liceu aoleu. ca eu abia adorm noaptea gandidu-ma la examenu ala si tu te gandesti la baieti? ha ha mai incolo papusica ca mai avem timp de baieti. pa pa!