Si care credeam ca sunt singura care pateste ce pateste, viata e cruda, trebuie sa rabzi pana ai sa pleci
Buna,imi pare rau ca traiesti astfel de lucruri urate.Nu pot spune ca inteles exact ce simti tu, ca pana la urma doar cei care trec prin asa ceva stiu cum este, insa te cred si imi imaginez ce traiesti.Este foarte greu pentru tine sa pleci de acasa mai ales daca nu ai la cine sa stai si cu ce sa te intreti, dar si sa suporti toate lucrurile acestea.Sincera sa fiu chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti dau...
Pff am plans cand am citit ceea ce ai scris aici... draga mea incearca sa fii puternica si cel mai bine apeleaza la o prietena de-a ta, cu siguranta te va ajuta iar in caz contrar imi poti trimite oricand un mesaj privat, ma ingrijoreaza situatia ta si as dori sa vad ce mai faci. Te rog ai grija si "parintii tai" nu sunt parinti.
Buna! Draga mea sa stii ca nu esti prima si nici ultima care este in sitoatia ta (estia nu sunt parinti).Cel mai bine e sa vorbesti cu cea mai buna prietena a ta si sa o intrebi daca poti sta la ea o vreme sau sa mergi la un pshiolog sau SAU CEL MAI BINE E SA MERGI IN GRIJA LA UNEI RUDE care tine cel mai mult la tine (scuze pentru greselile de punctoate)eu iti doresc succes in continuare sa fii sanatoasa si incearca sa vorbesti cu parinti tai adica sa le spui sa nu se mai comporte cu tine asa :* SUCCES!