Buna.
Eu cred ca esti prea stresata, prea solicitata sau din contra, ai nevoie de mai multa atentie. Poate ai avut o intamplare sau o imprejurare care te-a adus in depresie - si da, ai o stare depresiva care necesita rezolvare. La varsta ta ar trebui sa te bucuri de viata, nu sa gandesti negativ. Daca acum esti depresiva, speculeaza putin ce ar putea urma in viitor cand vei merge la liceu si e mai greu, la facultate e si mai greu, la munca uneori e insuportabil si vei avea la un moment dat si o familie. Trebuie sa privesti viata sub cele mai frumoase aspecte ale sale. Intr-adevar, uneori poate fi enervant, stresant, plictisitor, epuizant, crede-ma am patit-o. Cu toate acestea am invatat sa ma bucur de fiecare moment de liniste si pace, de odihna, de fiecare lucru bun care mi se intampla oricat de marunt ar fi. Viata e mai placuta si are cu adevarat sens cand o traiesti si te bucuri de ea. Daca mereu astepti sa treaca timpul, nu iti convine nimic si nu ai niciun gand bun despre nimic nu vei ajunge prea departe ci doar iti vei pierde vremea inutil.
Te poti uita pe acest site ca sa iti mai stabilizezi starea emotionala, nervozitatea, depresia :
http://www.topexperti.ro/......presie_477
Sper sa te ajute.
Cred ca da, am aceeasi problema uneori, "vine si pleaca".
Cred ca ar trebui sa mergi la un psiholog.
Clar! Du-te la psiholog.Te-a parasit Teddy cumva? Asa de curiozitate.Si legat de faza cu peretii.Fa-mi o favoare di da-te. Poate iesi din "depresie".
Da, esti oarecum in depresie dar peste ceva timp o sa iti treaca, o sa vezi. Daca nu, mergi la un psiholog.
Andrei67y5 întreabă: